Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair H100i Argb Platinıum - 240mm Sıvı Soğutma Satın Al 3 Nisan 2021 11:18 1 1 Corsair H100i Argb Platinıum - 240mm Sıvı Soğutma Hayırlı Satışlar Cümleten, Ürün 2020 Aralık ayında Vatan Bilgisayardan Alınmıştır. Amd ve İntel işlemciler ile uyumludur. aparatları, Fatura Kutu vs eksiksizdir. 2025 Aralık ayına kadar garantilidir Ezik , göçük , çizik yoktur. sıfır denilecek kadar tertemizdir. 4 ay kadar önce sistem topladım. ama en fazla 15 gün kullanabildim.1-2 sene kullanılmış, yorulmuş, OC yapılmış Sıvı Soğutmalar ile neredeyse aynı fiyatı istiyorum. CORSAİR bu işin Nirvanasıdır. Sessizlik ve serinlik yönünden 1.sıradadır. benim ürünüm diye demiyorum internete girip araştırabilirsiniz. Corsair İCUE Yazılımı sayesinde Fan Hızlarının Kontrolünden, Işıklandırma Ayarlarına Kadar herşeyi Ayarlayabiliyorsunuz. lütfen buna göre yazsın ciddi alıcılar. fiyat gayet uygundur. Sıfır üründür. NOT: Özellikle AMD işlemci kullanan arkadaşlar İşlemci Kullanımından kaynaklı, stok fanın ani dalgalanmalarında oluşan CİDDİ fan sesini bu soğutma ile giderebiliyorsunuz. ( Benim gibi ses takıntılı olanlara Kesinlikle CORSAİR öneriyorum )Sistemi parça parça satıyorum. diğer ilanlarıma da bakabilirsiniz. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Mart 2026 Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair H100i Argb Platinıum - 240mm Sıvı Soğutma Asus Rog STRIX B450-F GAMING II - Oyuncu Üst Düzey Anakart [ AMD ] Ryzen 5 3600x - 4 Aylık - Stok Soğutucusu Sıfır Asus VG27VQ 1ms 165hz 27.inc - ( Sıfırı Neyse Aynısı )