Şimdi Ara

Corsair H100i Pompa Bağlantısı Hk. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Corsair'dan istemeyi düşünüyorum. Karşılaşılabilen bir durum olduğu için Corsair kullanıcıları pek üzmüyor anlaşılan. Corsair forumundan okuduğuma göre Gökçe adlı bir arkadaşımıza göndermişler. Gerçi kendisine yanlışlıkla h100 vidaları gitmiş ama sonuç olarak Corsair duruma ilgisiz değil.
    http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=115274

Vidaları göndermezlerse çaresiz aparatların Inventus'a gelmesini bekleyeceğim. Bilgi için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 16 Temmuz 2013; 14:03:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

İlk taktığımda o vidaları fazla sıkmış olmalıyım ki aylar sonra dün akşam soğutucuyu sökerken o vidalardan biri kırıldı, bir diğerinin de biraz eğilmiş olduğunu farkettim.
    Dikkatli olmanızı öneririm çünkü göründükleri kadar kaliteli değiller. Aşağıdaki incelemede de kırılan vida sonrası vidanın dayanıksızlığından bahsetmişler.
    http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/Corsair-Hydro-Series-Cooler-Comparison-and-Review/Conclusion

Corsair H100i Pompa Bağlantısı Hk.

bendede şuan onların 1 teki yok ama 3 vida ile taktığımda sıcaklıkların fazla olduğunu gördüm acaba benım soğutucuda mı sorun var yoksa 3 vida ile takılmamalı mı bu?

• Zayber kullanıcısına yanıt
    Takılmamalı çünkü soğutucu yüzeyi işlemciye tam olarak temas etmiyor.
    Senin vida neden eksik? Tam olarak hangisi eksik?
  • işte senin o bahsettiğin iki şey eksik kayboldu evde
  • Bu vida sorunları sık yaşanıyor, çoktan gelmesi gerekirdi.

Dijitaltrend'te çok önceden satılmaya başlanması gerekirdi.
  • Selamlar,

Soğutucu blok, vida eksiliği nedeniyle işlemci üzerine tam ve eşit basamıyor. Sıcaklıkların yüksek olması bu nedenle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

işte senin o bahsettiğin iki şey eksik kayboldu evde

Dostum kayıp vidanı bulabildin mi?
    Ben Corsair'dan vida istedim ve göndereceklerini söylediler. Fazla gelirse birini sana verebilirim. Fazla gelmezse de resimde görebileceğin azıcık eğrilmiş olan standoff ve içinde vida kalan thumbscrew'ı (içindeki parçadan kurtarabilirsem) sana vereyim.

Ekleme: Resimde eğik standoff vida yokmuş, pardon. Çok az bir eğimi var kullanımda sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 27 Temmuz 2013; 18:56:40 >
  • uzun vidalar mevcut şuan fazlasıyla saolsun vengeance c70 kasadan çıktı üstündede 2 fan takılı olduğu için onların uzun vidalarıda duruyor :) cpu bağlantı vidası yok daha inventusu bekliyorum gelince oradan temin ederim artık , birde ben bu H80 kullanmadım bir arkadaşdan aldım takas olarak , ama 3 vida ile cpu bağlayıp denediğimde sıcaklıklar hiç iyi değildi prime95 açınca o.c vaziyette 85-90 derece çıktı kapadım hemen prime95 yani ya H80 bozuk yada son cpu bağlantı vidası gerekiyor gibi bakalım hayırlısı
  • @Zayber
    Sende h80 mi var? H80i var sanıyordum. H100'ün siyah vidaları ile h80 vidaları aynı mı (öyle olduğunu tahmin ediyorum), aynıysa h100'ün resmini eklediğim vidalarından (resimdekiler h100i vidası, onların biraz daha uzun siyah olanları) gönderebilirim.

Ekleme: Konunu şimdi gördüm. Konuna eklediğin resimdeki vidalardan 4'ten 1 tane 6'dan 1 tane. Yanlış hatırlamıyorsam bu vidaların aynısı olmalılar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77475038/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 27 Temmuz 2013; 19:32:18 >
  • Konuyu hortlattığım için öncelikle herkesten özür dilerim fakat bende de H80 var, 1151 pin anakarta bağlantı aparatları eksik.

Temin edebileceğim bir yer var mıdır ? Yardımcı olana minnettar kalırım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.