Şimdi Ara

Corsair H100i v2 mi ? Silverstone TD02-E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amazondan indirime indiği için corsair biraz ucuz bile sizce hangisini almalıyım ? Neden?

Silverstone TD02-E mi?

Corsair H100i mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitchy

Arkadaşlar amazondan indirime indiği için corsair biraz ucuz bile sizce hangisini almalıyım ? Neden?

Silverstone TD02-E mi?

Corsair H100i mi ?

TD-02'de pompa sesi duyamazsın ancak verimli bir soğutucu değil çabuk ısınır, max sıcaklık değerleri yüksek.

Corsair'de kulağını kasa içine dayarsan pompa sesi duyabilirsin ama verimli bir soğutucu.

TD-02 ilk üretildiğinde ön siparişle getirtmiş ve 1 yıl kadar kullanmıştım. Ama Silverstone E serisinde ne gibi bir değişiklik var bilmiyorum açıkçası..

Ben H100 almanı tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarysma -- 12 Haziran 2016; 22:42:35 >
  • Hocam ikisinden de ucuz olan TD02-LITE alacağım. Normalde td02-e den daha kötü olması lazımken çok daha iyi performans veriyor td02-e üretiminin durmasının sebebi de bence bu.H100i ye göre de çok daha iyi test sonuçları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam test sonuçlarının linkini verebilir misin? Ben de seninle aynı çıkmazdayım.
  • http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/silverstone_tundra_td02_lite_review/5

Ama sanırım amazon'da indirimde olan h110i alacağım.
  •  Corsair H100i v2 mi ? Silverstone TD02-E

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1555897/63c34cb0-12ad-4a2b-b3a0-f94d6e96be73.6GHZ 950 long[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 28 Haziran 2016; 15:45:02 >
  • hocam aldınız mı?

bazı modellerde vergi ücreti çıkmıyor örneğin

https://www.amazon.com/Corsair-Extreme-Performance-Liquid-Cooler/dp/B019EXSSBG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1467325638&sr=8-1&keywords=Corsair+H100i

99.99 dolar harika fiyat

Corsair Hydro Series H110i GT High Performance 280mm Liquid CPU Cooler

ve vergi yok shipping cost yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 1 Temmuz 2016; 1:31:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o H100i Ama yine de süper fiyat.

Ben indirimdeyken 400 tl'ye h110i GTX alacaktım da kaçtı indirim
  • corsair h100i kullanıyorum görevi tam yapıyor sıkıntıda yok
  • Eyvallah hocam. Bende corsairden yana kullandım hakkımı :) Ama indirimde olduğu için H115i aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitchy

Arkadaşlar amazondan indirime indiği için corsair biraz ucuz bile sizce hangisini almalıyım ? Neden?

Silverstone TD02-E mi?

Corsair H100i mi ?

Şuan td02 e kullanıyorum süper Soğutucu ve anakart montaj yerleri bile metal ki corsair in bile montaj blok yeri plastikten gerisini sen düşün ayrıca corsair dünyada bir numara bir markalardan biridir.full metal olmasını beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.