Şimdi Ara

Corsair H115i incelemesi 'Eskimeyen AIO şampiyonlarından' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: H34RTL3SS

anlamıyorum intel para mı veriyor 1080ti dediler ryzen ile denemediler iki işlemci arasındaki farkı görmek isterdik 2k 4k hatta ti için bahsedilen 5k vs dendi bunların ryzendeki performansını göstermediler zaten önceki testte 4ghz e aşırtılmıştı o işlemci 1 ay önce şimdi tekrar bahsi geçiyor ayrıc nasıl hız aşırtıldığını montaj inceliklerini falan bahsetmemişsiniz üstü kapalı reklam yapmışsınız soğutucu ve işlemci için ayrıca videodaki o tiz ses ne öyle resmen kulaklarımı deldi sırf o ayarsız ses yüzünden düzgün izleyemedim kapadım hemen

Merhabalar,

öncelikle bu video işlemci inceleme videosu değil. İkinci olarak işlemci seçimimizi en yüksek ısıyı üreten işlemci arayışımız şekillendirdi, 10 çekirdek ve 140W TDP, daha ne olsun :D

Bu video bir ekran kartı inceleme videosu değil, GTX1080Ti incelememize davet ediyorum sizi :)

Montajından bahsettim, toplamda 2 grup vida kullanıyorsunuz, LGA 2011 öncesi için de anakartın arkasında bir tane braket kullanıyorsunuz, bir hava soğutma kurulumundan farksız, radyatör kurulumu da kasadan kasaya değişeceği için biz burada hangi kasada göstersek sizin kasanızda farklı olacak :)

Tiz ses konusu için şimdi referans kulaklığımla videoyu tekrar izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: murettep

ryzen çıkmışken,bence incelemeler ryzen üzerinde ve diğer soğutucularla (noctua,nzxt, h100i v2 vs) karşılaştırmalı yapılırsa bence çok daha keyifli olur.

Merhabalar,

Ryzen 7 1700X de gelince ayrıca bir video çekeriz. Corsair H115i'yi Ryzen işlemcilerle kullanmak için farklı bir aparat gerektiği için yapamadık, ulaşınca yaparız :)

Merhaba,

Geri dönüşünüz için teşekkürler. 1700x için xfr denemesi güzel olabilir. Ama burada insanların satın alma konusunda daha mantıklı bulduğu ve istekli olduğu 1700 modeli özellikle ilgi çekecektir. Kutudan çıkan wraith soğutucu, Hyper 212 EVO, noctualardan 14 lük 15lik modellerden biri, hepsi bir arada sıvı soğutma modelleri ile delta T sıcaklıkları da belirtilerek soğutma performansı ve oc testi yapılırsa çok dikkat çeker diye düşünüyorum. Forumda nickini yanlış yazmadıysam önceleri @OneTreeHill çok başarılı soğutucu incelemeleri paylaşıyordu. Ona yakın tadda videolu bir incelemeye ingilizce anahtar kelimeler konulduğunda belki dünya çapında izlenebilir bir çalışma yaratılmış olur. Başarılar dilerim.

• Hortumları inanılmaz kalın ve çok verimsiz, aşırı stiff. kıvrılmaz kastırır. Fanları Gen 1 SP140 lar dünyanın en kötü SP fanları, NZXT X62 ye geçtim dünya varmış dedim. Ayrıca KEK gibi gidip TR den kazıklanmayın amazon.com de. bu ürünleri çok uygun fiyata satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Hortumları inanılmaz kalın ve çok verimsiz, aşırı stiff. kıvrılmaz kastırır. Fanları Gen 1 SP140 lar dünyanın en kötü SP fanları, NZXT X62 ye geçtim dünya varmış dedim. Ayrıca KEK gibi gidip TR den kazıklanmayın amazon.com de. bu ürünleri çok uygun fiyata satıyor.

İnceleme ve araştırmalarıma göre bende Kraken x62 alacağım ki görsel olarak hiçbir aio onun görüntüsüne yaklaşamaz
    Cam programı ile fan profili atadıysan ya da ne şekilde kullanığını gösteren resim ya da video eklersen tadından yenmez

• burakesan kullanıcısına yanıt
    ilginiz için ayrıca teşekkür ederim
    beni yanlış anlamayın yanlış anlamayın zaten ekran kartı yada işlemci incelemesi yaptığınızı söylemedim kişisel olarakda algılamayın sizi "forum" olarak

tdp olarak haklısınız da eğer amd işlemciyi geri istemediyse işlemci hala elinizdedir gtx1080ti incelemesini izledim o konudada bahsettim iyi güzel inceleme fakat eksik
    tekrar ediyorum yanlış anlamayın kişiselde algılamayın amd işlemci anakart ve rem verdi 1080ti incelemesinde birde ryzen işlemcisinin sonuçlarını koysaydınız karşılaştırmalı görseydik diyorum
    taze çıkmış ryzen yerine forumda sürekli intelin eski işlemcilerini görmek biraz üzüyor

ben bunları yazarken diğer yorumlardan fark ettim aparat falan demişsiniz sorunun bu olduğunu bilmediğim için birazda rakibiyle karşılaştırmalı iki tarafında hız aşırtmalı olduğu testleri görmek istediğimiz için yazdım bunları youtube den görüyoruz baya bi ama sizlerinde donanım haber olarak testlerini görmek istediğimizden yazdım yanlış anlamayın :)

ses kısmını biraz abartmışda olabilirim fakat tekrar baktım videoya var biraz tiz sıkıntısı

tekrar teşekkür ederim her şey için

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

4 fan dediginiz radiyotorun diger tarafinada mi 2 fan daha taktiniz?

Ve 2 fanli ile 4 fanli aransinda sicaklik olarak bir fark gordunuz mu? evetse kac derecelerde
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    aldigim urun bugun elime ulasti fakat benim anlayamadigim bir olay var kisacasi yardiminiza ihtiyacim var.

Corsair H115i incelemesi 'Eskimeyen AIO şampiyonlarından'

Resimde gordugunuz gibi ozellikler kismindaki

Fan airflow pressure 3,43
    Fan noise :45db

fakat sitesinde bu degerler farkli Nasil olabiliyor bu ?

Technical specifications

Radiator dimensions: 140mm x 312mm x 26mm
    Fan dimensions: 140mm x 25mm
    Fan speed: 2000 +/- 10% RPM

Fan airflow: 104.65 CFM
    Fan static pressure: 3.99mm-H2O
    Noise level: 40 dB(A)

http://www.corsair.com/hydro-series-h115i-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler

Elinizdeki urunle sizde benimkini karsilastirabilirmisiniz ? yada herhangi bilginiz var mi bu konu hakkinda

• Benzer fiyata Arctic'in 6 fanlı 360 mm radyatörlü soğutucusu var.
    Ben olsam bunu tercih ederdim.http://www.nanokatalog.com/Arctic-Liquid-Freezer-360-Sivi-Islemci-Sogutucu-ACFRE00022A-Sivi-Sogutma,PR-98169.html

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.