Şimdi Ara

Corsair H80i Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı cumalar dilemek istiyorum. Asus Z170 Pro Gamıng ve i5 6600K sahibiyim. Ve soğutucu olarak ŞU ürüne sahibim. Büyük olduğu için anakartı esnettiğini düşünüyorum ve kasanın hacmini daralttığını düşünüyorum. Bir elektronik dükkanında elemanım. Patronumun bayisi olduğu bir malzemecide Corsair H80İ sıvı soğutma sistemini 380 TL olduğunu gördüm. İnternet fiyatlarından ortalama 40-50 tl ucuz olduğu için ilk önceliğim bu ürün üzerinde olacaktır. 400 TL bütcem var. Sizce almalımıyım ? Yorumlarını bekliyorum.

Bu arada sistem O.C suz tüm oyunları oynattığı için O.C a henüz gerek duymamaktayım.

• Bence acele etmeyin 3-5 ay daha kenara para atın sonra gidin gtx110i alın. Çift radyatör daha iyi soğutma sağlar. Tabi kasa ölçüleride önemli kasanıza sığıp sığmadığını kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahbozkurt67 -- 8 Nisan 2016; 20:30:20 >
  • emrahbozkurt67 E kullanıcısına yanıt
    Kasam zalman z11 plus hf1. Bir yerden bilgi aldim. Anakart yeni oldugu icin dayanikligi ona göre olur. Egilme bükülme olmaz dediler. O yüzden bekleyip dediginiz gibi yapacagım. Acaba kasama sıgıp sıgmayacagı hakkinda bilginiz varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla bükülme olayı asıl anakart için değil skylake işlemci için tehlike. Onuda soğutucunun bükebilmesi için çok ağır olması ve vidaları gereğinden fazla sıkarak zorlamanız gerekir. Düzgün montaj yaptı iseniz vidaları çok sıkmadan anakartta işlemcide bükülmez.
    h110i sanırım sığmıyor videoda arkadaş modifiye yapmış bayağı öyle sığdırmış.
    https://www.youtube.com/watch?v=MXhg9y7vUKk
  • emrahbozkurt67 E kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler hocam

• Deepcool'un 240mm radyatörlü modelini PTT'nin alışveriş sitesinde 265 liraya gördüm. Ciddi sitelerdeki incelemeler de çok olumlu. Bence bir bakın. 380 lira çok para.

Edit: Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 9 Nisan 2016; 2:29:05 >
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15mehmet15 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle geç geri dönüş yaptığım için özür dilerim.

Kasanızda modifikasyon yapmadan 240 mm'lik AIO su soğutma takmanız mümkün değil. Kasanızı değiştirmeden takabileceğiniz en iyi su soğutma H80i GT'dir.

Konuyla ilgili olarak daha önceden başka bir kullanıcı için de araştırma yapmıştım. kasanın üst panelinde yer alan kanatçıkları modifiye etmeniz kasanın içerisine radyatörü dışına da fanları takıp kablolama için bir yol bulmanız gerekiyor.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.