Şimdi Ara

CORSAIR Hydro Serisi H115İ RGB PLATINUM 280mm İşlemci Sıvı Soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 CORSAIR Hydro Serisi H115İ RGB PLATINUM 280mm İşlemci Sıvı Soğutucusu

arkadaşlar amazon.de den satın alınma corsair h115i platınum serisi sıvı sogutmamı artık ihtiyacım olmadığı icin satıyorum. cok severek kullandığım ancak yurt dışından hediye gelme dijital ekranli yeni soğutucuya geçtiğim icin aylarca dolabımda duran bu sogutucuyu satmaya karar verdim.

istediğim fiyat 1500 tl dir. arkadaşar ürün sıfır kondisyonundadır. lütfen resimlierini dikkatlice inceleyiniz. 140 mm fanları daha hiç kullanılmamıştır sıfırdır. sıvı sogutma 8700k işlemcide oc yapılmamış bir işlemcide kullanılmıştır. soğutucu boşta 30 35 derece yük altında 50 55 i hiç geçmemiştir. ürünüm çok temizdir. 14 cm fanlarından dolayı çok sessizdir. asla 12 cm lik bir sıvı sogutmayla kıyaslamayınız. 120 cm sıvı sogutmalar yük altında bildiğiniz kafanızı ütüler ama 140 cm likler asla öyle değildir. aşağıda sıfırın fiyatlarının olduğu linkleride koyuyorum

lütfen pazarlık veya takas teklif etmeyiniz. 2. el kurallar dahilinde yoruma açıktır.

CORSAIR Hydro Serisi H115İ RGB PLATINUM 280mm İşlemci Sıvı Soğutucusuwww.itopya.com
    CORSAIR Hydro Serisi H115i RGB PLATINUM 280mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/corsair-hydro-serisi-h115i-rgb-platinum-280mm-islemci-sivi-sogutucu_u8159
    CORSAIR Hydro Serisi H115İ RGB PLATINUM 280mm İşlemci Sıvı Soğutucusuwww.vatanbilgisayar.com
    CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H115i PLATINUM RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-hydro-serisi-h115i-platinum-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

• Fiyat 1200TL'lerde Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JacquesC kullanıcısına yanıt

hocam bende altta linkini verdiğim cihazdan var.inan suan sattığım cihazdan daha çok memnundum.çok daha performanslı şuanki sattığım ürün. fiyat düşmez yakında yeni fiyatlara güncelliycem sattığım ürünlerimi.

• Selam Hocam. Sağlık Olsun. Hayırlı Satışlarınız Olsun :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlgili satıcı, temiz ürün. alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

• hocam 1300e talibim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guchasan kullanıcısına yanıt

hocam pazarlığımız yoktur ,ilanda belirtmiştim :)

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat tajip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.