Şimdi Ara

CORSAİR K68 RGB ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cumartesi günü itopyadan corsair k68 rgb siparişi verdim Bugün elime ulaştı driverını kurdum her şeyi takır takır çalışıyordu müzik çalıyordu ve yemek söylemiştim kapı çaldı müziği kapatıp yemeğimi aldım geri geldiğimde klavyenin ışıkları gitti ve çalışmayı bıraktı öğrenciyim dişimden tırnağımdan arttırıp bu klavyeye bu parayı verdim lütfen yardımcı olun

• Öncelikle korkmanıza gerek yok sorun devam ediyor mu bilmiyorum fakat farklı USB soketlerinden deneyin belki sorun klavyede değildir. İCUE yazılımından herhangi bir makro ayarı ile oynadınız mı kontrol edin aksi durumda sorun devam ediyorsa yollayın itopyaya 14 gün olmamış bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hiç bir şeyini oynamadım usb hatası verdi windows zaten bu arada itopyada değişim süreci nasıl oluyor biliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanakan43 -- 13 Aralık 2019; 0:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzmanakan43

hocam hiç bir şeyini oynamadım usb hatası verdi windows zaten bu arada itopyada değişim süreci nasıl oluyor biliyor musunuz ?
    USB hatası verdiyse usb soketiyle ilgili olabilir dediğim gibi emin olun USB bellek falan varsa deneyin aksi taktirde bir itopyayla görüşün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam denedim farem o usbde çalışıyor. Klavyeyi farklı usbye takmayı denedim onlarda da aynı sıkıntı var peki siz hiç itopyadan değişim yaptınız mı nasıl işliyor süreç biliyor musunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Corsair h150 rgb
    4 ay önce açıldı
    Corsair Sabre RGB Pro
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.