Şimdi Ara

Corsair K68 RGB (Çift+ basma sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsair K68 RGB klavye bazı tuşlarda 2-3 kere basmaya başladı. Garantisi bittiği için RMA imkanım yok, ücreti ile yedek switch+keycap istedim ama yardımcı olmadılar.

Sorunun sebebini de bilmiyorum güya dust/waterproof klavye ama, tozdan kirden çift basma yapıyor olabilir mi? Neyle temizlememi önerirsiniz (etil alkol?)

Eğer temizlik sonunda düzelmezse, switch nerden temiz edebilirim?

Teşekkürler

• Cherry mx red olmasi lazim o klavyenin trendyolda falan satiliyor 10lu paket halinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler, şimdi baktım 10 lu paket 200tl, rgb/cherry red.

3-4 tuşumda sıkıntı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Alet edevat gerekiyor mu switch söküp takmak için, daha önce hiç yapmadım da :)

• lehim havyası ve lehim teli gerekir, bir de tornavida doğal olarak. switchleri alıp tamirciye de götürebilirsiniz ama lehim havyası lehim teli vs. ile aynı paraya gelir aşağı yukarı

• Teşekkür ederim, bu tarz konularda pek el becerim yoktur, tamir ederim diyen bir yer bulabilirim umarım. Switch alacağım artık yapacak bir şey yok. 10-20li paketlerde satılması sıkıntı.

• önemli değil, youtube'dan bakarak kendiniz de yapabilirsiniz ince iş değil kolay kolay zarar verebileceğiniz parça da yok pek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.