Şimdi Ara

Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
10
Favori
37.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Corsair in download kısmında K70 NON-RGB için sürücü bulamıyorum. Ben mi göremiyorum acaba ?
  • NON RGB yazılımsız çalışır, CUE o sürümle uyumlu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

NON RGB yazılımsız çalışır, CUE o sürümle uyumlu değildir.

Cevap için teşekkür ederim. Aklıma takılan birşeyi daha sormak istiyorum.

Büyük ihtimalle NA layout alacağım.Örneğin ;

Bilgisayarım Türkçe Q klavyeye ayarlı.. K70 i taktım. 'Ç' tuşuna basmak istedim. Ç mi gözükecek ekranımda ? Diyelim ki böyle..

K70 teki 'Ç' harfinin yerinde ''>, . '' işaretleri var. Bunlardan birini çıkarmak içinde Shift tuşuna mı basmamız gerekecek o halde ? Ve diğer sembolu çıkarmak içinde alt tuşu mu ?

Bu mantığı kuramadım.

Umarım anlatabildim.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 27 Temmuz 2016; 4:39:04 >
  • Arka sayfada ve daha öncesinde de ilk sayfada açıklamasını yapmıştım şu mesajlarıma tekrar bakırsanız daha net anlarsınız.

https://forum.donanimhaber.com/m_98009572/mpage_4//tm.htm#117952804

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 28 Temmuz 2016; 13:07:26 >
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    merhaba ben bu klavyeden almayı düşünüyorum yardımcı olurmusun 2016 modelleri varmıdır bunların herhalde bunlar 2015 modeli varsa türkiyede nerden alabilirim ?
  • Merhabalar

Arka sayfadaki mesajlarimi kontrol edin lutfen orada modellere iliskin detayli bir aciklamam var. NA layout Amazon uzerinden satin alinabilir.
    Uzun bir aradan sonra bu konuya tekrar mesaj yazıyorum :) Hocam konu güzel olmuş tebrik ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpicAnka -- 1 Eylül 2016; 1:06:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba cevap için teşekkür ederim ama ben türkiyeden almayı düşünüyorum amazondan nasıl alacağımı bilmiyorum yani güvenemiyorum kaç ayda gelir çok uzun sürer garanti olsun benim için türkiyeden alayım ama en son modeli hangisidir bunların
  • Hocam öncelikle konu çok yararlı olmuş elinize sağlık teşekkür ederim, benim iki sorum olacak;

1- K70 ile K70 LUX arasındaki farklar nedir.

2- Amazon.uk ve amazon.de satılan klavyeler aynı tuş yapısına mi sahipler, büyük enter tuşu ve Tükçe dizilim.

Anladığım kadarıyla oyun oynayan biri için brown switch doğru tercih olacaktır, ne dersiniz?

Şimdiden ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.
  • Lux cheery mx blue modeli Türkiye'de satılmıyor galiba nasıl temin edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben gameextra dan corsair k70 lux red modelini aldim.alirken oyun klavyesi diye almıştım.hala da oyun klavyesi ama red swicth li modeliymiş.tuşların sesi mukkemel yazdıkca yazası geliyor ancak cok buyuk bir hatamı ettim red switch alarak ? yardımcı olmanızı istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 26 Ekim 2016; 14:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boreas_1

Lux cheery mx blue modeli Türkiye'de satılmıyor galiba nasıl temin edebilirim?

amazona bak
  • black100 B kullanıcısına yanıt
    3 aydır stoklarda yok

• corsair alacam bende durumu cözeyim ; logitech , razer beş para etmez bana göre...
  • Arkadaşlar K70 RGB LUX Red almayı kafaya koydum bu zamanda alınacak klavye mi uzun süredir kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Sanırım çok memnunlar konu diplere gömülmüş Bi fikir bi yol gösterme bu kardeşinize :D
  • guvenkab kullanıcısına yanıt
    K70 lux baya eski hocam K95 RGB PLATINUM cıktı aralarında amazon.com dan alırsan 200 lira fark var K95 RGB PLATINUM almak daha mantıklı değilmi
  • ekim ayının 21'inden bu yana rapidfire rgb kullanıyorum, öncesinde k70 cherry mx red non rgb kullanıyordum. iki klavye de inanılmaz, gerek malzeme kalitesi gerek rahatlık olarak diğer rakiplerine göre çok önde, tavsiye ederim.

• Konuyu hortlatıyorum ama K70 RGB Rapidfire'a Türkçe karakter bulmak mümkün mü? Keycap yapan bir kaç şirket buldum fakat ya backlight destekli değiller yada Türkçe karakter yapmakla uğraşmıyorlar.
  • merhabalar bu modeli aldım sizce nasıl? 660tl ye geldi çokmu pahalı almışım fiyat performans açısından iyimidir
    kalitelimidir birde?

Corsair Gaming Strafe RGB LED Cherry MX Kırmızı Mekanik Oyuncu Klavye CH-9000227-EU
  • Biraz fazla vermişsin gibime geldi. Bildiğim kadarıyla Starfe serisi K70'den eski (ve K70'in iki jenerasyon modeli var. 2015'de yapılan modelin logosunu millet beğenmeyince 2016'da revize ettiler). En son çıkan K70'in ISO layout'lu halini geçen hafta aynı fiyata (hatta daha ucuza) aldım. Bi klavyeye körlemesine 650 lira patlatıp "iyimi" diye sorucağına, önceden biraz araştırma yapsaydın keşke..

Neyse, hayırlı günlerde olsun. En azından MX Red'ler, ilk defa mekanik klavye kullanıcak biri için iyi. Kalite konusunda da derdin olmasın. Hor kullanmadıkça senelerce götürür.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.