Şimdi Ara

Corsair kılıçları çekti! 'Corsair MP600 NVMe SSD incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok çok iyi değerler.sevindim açıkcası.şuan ev kullanıcısına fazla ya da gerek yok gibi gelebilir ancak zaman durmuyor ve bütün cihazları,yazılımları geliştiriyorlar.hepsi peyderpey biz istesek de istemesek de hayatımıza giriyor.gidip satın alıp kullanıyoruz.
    hayatlarımızı da kolaylaştırıyor bu teknolojik gelişmeler.seviniyorum böyle faydalı cihazlar geliştikçe.hayal kurmanın,arge'nin ve üretmenin sonu yok gibi :)

• Heyt be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1tb icada 1900 lira verilir mi yahu 1000 liraya 1tb adata bişi pro sattılar onu almadım ben.windowsta göremiyoruz ki farkını.al 3.5gb 970 evo var bi win kurarken görüyorum hızını.abidiksoft win10 kullanmıyor 5gb'yi ne yapacaksınız.adata su650'ye gta5 kurdum evo 970'e kurdum ve seagate sshd'ye kurdum ilk resimden sonra oyuna giren yok ikinci resim illa bi geçecek.iş yapıp para kazanmıyorsanız ki öyle insanların forumu değil burası bu tip icatları ucuzlayınca alın.
  • Bu ürünün fiyatı maalesef fahiş pahalı ama nvme'i sadece oyun odaklı düşünmemek gerekir. Önemli olan işletim sisteminin toptan performansının artıp artmadığı önemli. Şimdi diyeceksiniz ki zaten ram üzerine kuruluyor biostan. ram'in hızından ötesi de yok. Ama bir ayağı sürekli diskte o.s. nin. Ram, gpu, cpu bunlar kendi aralarında ışık hızıyla anlaşıyor ama sata3 disk yanına bile yaklaşamıyor. Tabi ssd'lerle biraz daha tepkisellik yakalandı ama nvme'de Windows'un tepkiselliği bambaşka. Tıkladığın anda çalışma mevzu bence nvme'lerle nihayet sağlamış. Arama yapıyorsun harfi harfine saliseler içerisinde getiriyor, kurulumlar zaten kopyala yapıştır misali, programların, tarayıcıların tepkiselliği akıcılığı deseniz keza yine öyle. Bilgisayarın güç düğmesine basmamla Windows'un kurulması açılması bir oluyor.

Adam bi apple bilgisayara bi tomar para döküyor, nvme'li bir pc'nin yanına bile yaklaşamaz bence. Ama tercih meselesi işte.

Oyun olayına girmiyorum. Multi oyunlar dışındakiler çokta anlamlı gelmiyor bana. Oyun zaten ram'e yüklenir, hız konusunda ram den de ötesi yoktur, biter gider. Sırf aralardaki yükleme ekranı bi dakika daha kısalması iyi bir şey tabi ama bunu için nvme ssd kullanmak çok kişisel bana. Ayrıca 250 gb'lık ssd'lerin kullanım ömrünü de hesaba katarsanız hiç tavsiye etmem.

İlk kullanımlarda sata3'e kıyasla fazla farkını hissettirmese de ilerleyen zamanlarda geniş bant aralığı kendini daha fazla belli eder. Mesela çoğu kişi de ilerleyen zamanlarda sata3 ssd'lerinde HDD'lere yakın hızlarda çalışmaya başladıklarından yakınıyor. Herkes en iyi sata3 ssd ile kıyaslıyor, halbuki bu derece iyi sata3 ssd'lerde ucuz sayılmazlar ve çoğu kişi kullanmıyor bile.

• Benim hdd nin 50 katı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

ASUS, SSD üretiyor da bizim mi haberimiz yok? Hadi onu geçtim Corsair 2 TB MP600'ün hata öncesi yazma ömrü zaten 3600 TB.
    gigabeyte ürünüymüş hocam aklımda aorus markası asus diye kalmış :D
    bu corsair 3,200 tb ömrü var sitesindede yazıyor
    ama gigabyte markalı aynı ürün 3,600tb ömürlü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.