Şimdi Ara

Corsair MP600 PCIe Gen 4 M.2 SSD fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Computex 2019 fuarının öne çıkan yeni teknolojilerinden PCIe 4.0 yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başlıyor. Anakartlarda olduğu gibi SSD modellerinde de açılış fiyatları biraz yüksekten olacak.

Corsair MP600 PCIe Gen 4 M.2 SSD özellikleri ve fiyatı

PCIe 4.0 daha yüksek bant genişlikleri sayesinde 5000MB/s veri aktarım hızlarına ulaşabiliyor. Corsair’in fuarda duyurduğu MP600 PCIe Gen 4 M.2 SSD modeli de yine bu seviyelerde hızlara sahipti. Mevcut tüm PCIe 4.0 SSD modellerinde olduğu gibi Phison PS5016-E16 kontrolcüsüne yer verilmiş.

Ayrıca Bkz.Olympus’dan zoom lensler için destek ünitesi

Modelin 960GB kapasiteli versiyonu 249 Avro olarak fiyatlandırılmış. 2TB versiyon ise 449 Avro olarak gelecek. Fiyat karşılaştırması yapacak olursak önceki nesil Corsair amiral gemisi 960GB SSD modeli 160 Avro seviyesinde. 1920GB kapasite ise 320 Avro. Yine Intel 660p 1 TB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD modeli 100$ ve 2TB kapasiteli versiyon 192$ şeklinde.

Henüz Asus veya Gigabyte gibi markaların PCIe 4.0 SSD modellerinin fiyatları belli değil. Bununla birlikte ilk çıkışlar yukarıda saydığımız fiyat seviyelerinden olursa şaşırtıcı olmayacaktır. Her zaman olduğu gibi ilk teknolojiler biraz pahalı oluyor.

• Ortalama veya ekonomisi güçlü herhangi bir Avrupa ülkesinde birim cinsinden para değil. Avrupa'da yaşamak istemem ama kader bu ya o topraklarda doğma zorunluluğu olsaydı ilk serilerden toplardım o birimlere. Dünyaya çağrı yapıyorum ülkemizin halini anlamaları için. Her yılın 1 günü "Türkler'in ve benzerlerinin ekonomik sıkıntılarını anlama günü" ilan edin ve 1 günlüğüne her şeyi 10 misline almayı bir deneyin. Eminim dayanamazsınız.!
  • Bu cüsse ile biraz zor satar, her cihaza girmez bu.. Anlaşılan henüz üretim prosesi yeterli değil. Hızlansın diye voltajı dayamışlar herhalde. Bence nm küçülünce soğutucu ihtiyacı ortadan kalkacaktır. Beklemek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama veya ekonomisi güçlü herhangi bir Avrupa ülkesinde birim cinsinden para değil. Avrupa'da yaşamak istemem ama kader bu ya o topraklarda doğma zorunluluğu olsaydı ilk serilerden toplardım o birimlere. Dünyaya çağrı yapıyorum ülkemizin halini anlamaları için. Her yılın 1 günü "Türkler'in ve benzerlerinin ekonomik sıkıntılarını anlama günü" ilan edin ve 1 günlüğüne her şeyi 10 misline almayı bir deneyin. Eminim dayanamazsınız.!

• 10 misli 20 misli .....ajitasyon , satın alma paritesi diye birşey var

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    daha pci 5 pci 6 cıkacak ozman dahada hızlıları cıkacak nm kuculse bıle sogutucudan kurtulamazlar kısa surede

• Asus ve Gigabyte'ın çıkaracağı modellerin fiyatını merak eden kaç kişi varda habere konu olmuş? Bize Samsung, Kingston, Adata, Toshiba'dan filan haber verin.
  • Bunun MP510 240GB NVMe PCIe Gen3 modelini kullanıyorum.3100/1050 Mb_sn veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.