Şimdi Ara

corsair pc3200 ve abit ıc-7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ram almaya çalışıyorum kafam allak bullak oldu biraz yardım lütfen...:)şimdi bu corsair ramleri almayı düşünüyorum anakartım abit ıc-7 iki tane 512alsam dual çalışırmı deneyen varmı dual kitine fazladan 30dolar vermek istemiyorumda yardımcı olabilirmisiniz...

• biraz acil cvp verebilirmisiniz....
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!senle zaman harcayamam!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confusion -- 25 Aralık 2004, 16:44:49 >
  • ikinci el seceneğim yok zaten ödeme imkanı bakımından ancak dualkit e takıldım sonuçta ardaşık üretim denenmiş ramler değilmi dualkit olarak satılanlar yani üretim bakımından bir farkları yok die biliyorum ben sonuçta oc e yapmicam ve bana dual çalışcak cl2,5ram lasım
  • --------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confusion -- 25 Aralık 2004, 16:44:23 >
  • aslında biliyorum ne istediğimi ama açıklamadım sende ukalalık ediyorsun sadece taksitle alma imkanım var ramleri ve advantage a peşin taksitle şuanda bitek dijitalcenterdan corsair alabiliyorum o yüzen bu ram a mecburum diğr firmalardan twinmos u vade farkıyla aynı fiyata alabilrim ve aynı fiyata corsair alabilecekken nie twinmos aliim....ayrıca bilgiyarıma oc yapmıyor olmam poweruser olmadığım anlamına gelmez kulandığım uygulamalar açısından oc yapmam sakıncalı ve ram timing ve stabilitesi çok önemli....asıl soruma cvp verebilirmisiniz ıc-7 ile sorunsuz dual çalışırmı tek tek alsam deneyen varmı?
  • bende Is7 var hynix ram var Dual kit deil ramler ama çokda güzel dual çalışıyo imzada bakabilirsin
    Sende de sorunsuz çalışacağından eminim
  • çok sağol cevabın için
  • king , işlemci sıcaklığın kaç acaba öğrenebilirnmiyim ?
  • overclock yapmıcaksan buraya niye post açıyosun alalah ya
    o ramlerde overclock yapanlar için overclock yapmıcaksan paranı boşa harcama al bi twinmos kalan para ile kendine klavye mouse mouse pad falan filan al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.