Şimdi Ara

CORSAIR RM750 80+ Gold bu high end sistem icin uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sistemi toplayacağım gibi gözüküyor. Mevcut sistemimde 2012 yılında aldığım Aerocool Strike-X 800W 80Plus Silver bulunuyor. Ama çok süre geçti ve bilgisayar donanım konusunda bayağı bir cahilim. Asagıdaki sisteme CORSAIR RM750 80+ Gold guc kaynağı yeterlidir denildi. Sizlerden de teyit etmek istedim. Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    p.s. Su soğutmaya şu aşamadan gerek yok dediler. Bu konuda da görüşleriniz benim için önemli.
    Eski kasam ile devam edeceğim. O kasayı cok seviyorum. Bu kasada su soğutma ancak tek fanlı kurulabilir dediler, ancak sizler de değerlendirebilirseniz sevinirim.
    Kasam: Cooler Master HAF 912

Genel olarak da sistem hakkında değerli yorumlarınıza acıgım..

İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X
    Ekran Kartı: EVGA GeForce RTX 2080 Ti BLACK EDITION
    Ram: GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z 4000MHz CL19 DDR4
    Anakart: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING 4400MHz(OC)
    SSD: XPG 1TB GAMMIX S50 PCIe Gen4x4 M.2 SSD (5000MB Okuma / 4400MB Yazma)
    Monitor: Gigabyte AORUS 24.5" KD25F 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP FHD Gaming Monitör

• hocam nolur nolmaz alabiliyosaniz 750 wattan fazla olsun kafanız rahat eder 850 watt baya iyi olur
    700 watt ilede kullanan var 3900x ve 2080ti yi ama ben yerinizde olsam 850 den aşagı almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 9 Şubat 2020; 9:2:48 >
  • Mümkünse RM750x olanını tercih et
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öneri için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RMX serisinin RM serisinin bir iki adım daha önde olduğunu okudum. PSU Tier List tarzı paylaşımlarda da RMX serisini daha iyi lanse ediyorlar.

Bu arada günümüzde Corsair RM/RMX PSU'ları nereden alabiliriz ? Sanki eskiden daha fazla bulunuyordu, bundan bir kaç ay önce internetteki satıcılarda daha fazla rastlıyordum, şimdi çok az yerde var.
    Ayrıca amazon.de'den PSU alan varsa süreçle alakalı yorumlarını yazabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.