Şimdi Ara

Corsair Spec Delta RGB Fanları bir türlü çalıştıramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtopya dan topladığm DA Sistem 3 de kasayı spec delta olarak seçtim fakat LED'leri çalıştırabilmiş olmama rağmen hala fanları döndüremedim.. yaprak kıpırdamıyor..

Çoklayıcıları düzgün bağladım . Anakartım Gigabyte B450 s2h. Kasadan çıkan çoklayıcıları düzgün bağladığımı düşünüyorum. Beynim sulanduı ..

Anakart üzeindeki RGB CPULed kısmına bağladım, ledlerin rengini değitşirebiliyorum.
    Fan çoklayıcıyı da bağladom 3 ön fanlar + 1 tane egsoz fanı birlikte. SYS^FAN kısmına bağladım burayı da ama yok.. Egsoz Fan dönüyor çoklayıcı üzenden olsa bile, fakat kasanın öndeki fanlar dönmüyorlar.

Öndeki fanları çoklayıcı olmadan tek başına soketleriyle sys fan'a bağladım yine de dönmediler.
    acaba fanlar mı arızalı
    Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim..

• Yanlış yaptığın bişey vardır. ben ön 3 fan ve arka egzozu kasadaki kabloya bağlayıp hepsinin tek bir çıkış olan kablo ucunu sistem fana bağladım hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. benim merak ettiğim led çıkışını anakart üzerindeki girişe nasıl bağladın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Yanlış yaptığın bişey vardır. ben ön 3 fan ve arka egzozu kasadaki kabloya bağlayıp hepsinin tek bir çıkış olan kablo ucunu sistem fana bağladım hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. benim merak ettiğim led çıkışını anakart üzerindeki girişe nasıl bağladın ?
    Hocam bugün kasayı teknik servise götürdüm. Onlar da test ettiler 3’ü de arızalı bu fanların dendi. Az önce UPS kargoya ulaştırdım.
    İtopya’yi aradım yardımcı olacaklarını söylediler. İnsallah tez zamanda geri gönderirler. Hevesim kursagimda kaldı. :( şansin böylesi ... üretim hatası var muhtemelen. İlginize teşekkürler. hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh0cK. -- 1 Ekim 2020; 12:38:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.