Hani bunun kabloları Müthiş işçilik olmuş gercekten
A.M.G
kullanıcısına yanıt
Sleeve kabloları buldum. Sadece ekran kartının 8lik olduğunu unutmuşum onun için yeni sipariş verdim geliyor. Bu resimler son hali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
şimdiki hali daha güzl olmuş ama ram ler baya dikkat çekiyor mavi olmasi nedeniyle .. Ama fazlada önemli degil bidaha masraf yapma akşam gidince benin sistemin resimlerini atarım sana
dostum bende gecen hafta falan aldim da bendeki on fan sesli geldi, ustteki fanla degistirdim dedim olmuyo bu, one hangi fani taktin sen? kafamda cooler master'in kirmizi ledlisinden alip beyaz led modlamak var ama cok sesli olmasindan korkuyorum :/
Kasaya hayran kaldım
güzel görünüyor bende araya sıkıştırıyım aynı kasadan var
O zmn bende son isiklandirmali sistemi sergilim
son hali olmuş
A.M.G
kullanıcısına yanıt
Aynen ramler biraz sırıtıyor. Daha sonra corsair dominator almayı planlıyorum 32GB bulursam. hem kendiiğinden beyaz ledli baya güzel duruyor. Tabi trde nerde ne kadar fiyat bakmak lazım. yada bayramı bayramda tatilde falan bulursam alıcam yurtdışından.
hocam dominatöre gerek yok aslında okadar masraf yapma bence ama yinede sen bilirsin bende alacaktım vaz geçtim baya pahalı onlar buda benim sistem
emir302
kullanıcısına yanıt
hocam bir şey soracaktım. 24" samsung bx2450 monitör var bende de ama duvara sabitlemek için hangi aparatı almam gerek bilmiyorum.size bir sorayım dedim
Sade vede güzel olmuş
emir302
kullanıcısına yanıt
Çok güzel olmuş kasanın marka ve modeli nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme