alınmalı. cl9. kısa olması ilerde büyük bir soğutucu takacaksanız sıkıntı çıkarmaz.
Kısa soğutucularda Ram gerektiği kadar soğuyabiliyor mu? İleride 2000~ mhz civarına o.c yaparsak yeteri kadar soğutabilir mi?
Ve bunun yerine Vengeance alsam hiçbir soğutucu takamaz mıyım(Stok soğutucu haricinde)?
önerdiğim zaten corsair vengeance serisi.
uzun soğutuca olsa kısa da olsa ram oc pek önerilmez. ben de önermem. biraz tehlikeli. zaten 1600mhz size fazlasıyla yetecektir. değiştierceğiniz zamanda çoktan ddr4 çıkmış olur.
"Ve bunun yerine Vengeance alsam hiçbir soğutucu takamaz mıyım(Stok soğutucu haricinde)?"
bu cümlenizden bir şey anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
2*4 alın. anakartınızın aynı renkli slotlarına takın. daha performansı oluyor. bu arada ordakilarin hiç biri.
alınmalı. cl9. kısa olması ilerde büyük bir soğutucu takacaksanız sıkıntı çıkarmaz.
teşekkürler hocam...
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
önerdiğim zaten corsair vengeance serisi.
uzun soğutuca olsa kısa da olsa ram oc pek önerilmez. ben de önermem. biraz tehlikeli. zaten 1600mhz size fazlasıyla yetecektir. değiştierceğiniz zamanda çoktan ddr4 çıkmış olur.
"Ve bunun yerine Vengeance alsam hiçbir soğutucu takamaz mıyım(Stok soğutucu haricinde)?"
Cevap için teşekkürler. O.C öylesine dedim belki ileride lazım olur diye.
Cevap için teşekkürler. O.C öylesine dedim belki ileride lazım olur diye.