Bildirim
Corsair Vengeance C70 Gaming Kasa mod.. (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bunun günahı ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vatanda %25 indirimle 722 tl cik :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sceran83
vatanda %25 indirimle 722 tl cik :)
580den dahamı iyi bir kart? -
emeğinize sağlık hocam kasa süper pm attım kalabalık yapmamak adına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgn123 -- 25 Ağustos 2013; 4:18:22 > -
Teşehhür ederim Mehmet kardeşim :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: sceran83
vatanda %25 indirimle 722 tl cik :)
bende 1 .5 aylik 680 amp i sifirdan temizi 760 a aldim
süper hayırlı olsun ama amp alana kadar asus DCU' top alaydıınya :) gerçi amp nın ramleri 6600mhz :) -
Süper olmuş hocam bayıldım bende bu kasadan alacağım inş bakalım yapabilecekmiyiz -
çok güzel ellerine sağlık güle güle kullan -
-
-
-
Çok beğendim :) -
Angelica güzel düşünceler aslında ama zor ona harciyacagım parayla daha iyi şeyler yapılır :) -
kasadsım benım bende sleeve kablo uzatması alcam sence ne renk alayım (o alkol olmamıs pc kullanırken alkol almıyoruz ıslemcıyı 1.7 volt felan verırsın sonra. D
+1 Fikrin gerçekten hoş açıkçası :) Olmadı dişli motor sistemi yapar "pıssssshh" sesini bizde çıkarırız :) -
Aynen arkadaslar. Yazılımcı mazılımcı gibi sürekli pc başında olan biri olsam yapmaya değerdi ama bize gelmez
-
.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X