Şimdi Ara

Corsair Vengeance Gold 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi corsairin 4x4 16 gb vengeance serisinin ramini aldım. anakart olarakta Gıgabyte'nin Z68AP-D3 anakartını aldım sizce bunlarda uyuşmazlık problemi yaşar mıyım. deneyimi olan veya doğru bilgiye sahip arkadaşlar yadımcı olursa sevinirim. eğer bir olumsuzluk olur derseniz 15 gün içersinde değişim seçeneğiyle değişebilirim ürünleri. aldığım ürünlerin linki aşağıdadır.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmz16gx3m4x1600c9g-16gb(4x4gb)-vengeance-gold-ddr3-1600mhz-cl9-sogutuculu-dort-kanal-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=58250
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-z68ap-d3-z68ap-d3-intel-z68-soket-1155-ddr3-2133mhz--sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56648

• sorun cıkacagini zannetmiyorum
  • hayırlı olsun.
    ramleri takınca açılışta kaç gördüğünü yazarsan sevinirim. boot açılışında 16368 mi gösteriyor yoksa 16384 mü?
  • çıkmaz bence hocam. anakartın,corsair in bi sürü ramiyle uyumlu listeye baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundin -- 19 Ocak 2012; 18:09:00 >
  • teşekkürler sağolun buna sevindim.

turkuazim
    henüz işlemciyle harddiski almadığım için sistemi toplamadım bende bilmiyorum açılışta ne yazar diye :)
  • Sorun olmaz, uyumsuzluk yeni serilerde pek rastlanmayan bir durum.

Eğer sistem açmaz vs. olursa CCMOS yapmayı dene. En olmadı BIOS'u güncellersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Sorun olmaz, uyumsuzluk yeni serilerde pek rastlanmayan bir durum.

Eğer sistem açmaz vs. olursa CCMOS yapmayı dene. En olmadı BIOS'u güncellersin.

BIOS güncelleme olayı nedir açar mısınız biraz. anakartın sitesinden normal bilinen BIOS ayarlarının yapıldığı yer mi güncelleniyo. overclock tarzı konular hakkında biraz cahilimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Overclock değil aslında, sadece BIOS versiyonunu yeniliyorsun. Resmi anakart sayfasında güncelleme yazılımı ve son çıkan BIOS'u indirip yapabilirsin. Program yardımcı oluyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.