Şimdi Ara

CORSAIR Vengeance Lpx 8GB 2400Mhz DDR4 CL14 Pc Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Corsair Tür #DDR4 Kapasite #8GB Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 CORSAIR Vengeance Lpx 8GB 2400Mhz DDR4 CL14 Pc Ram
    Dizüstü PC'ye geçiş yapacağım için ürün satılıktır.

Fotoğraflar için: Sahibinden
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Öncelikle iyi satışlar.

Ben 2 hafta kadar bendekiyle çiftlemek için forumda bu üründen aradım ve bulamayınca (2 kişide vardı onlar da 300TL son fiyat demişlerdi??) sıfırını 2 gün önce 359 TL'ye sipariş ettim. Hatta CL16 3000mhz olan versiyonu 319 TL. Detaylı arama yapmadan Google'a ürün kodu yazar yazmaz çıkan fiyatlar bunlar. Herkesin malı kendine çok kıymetli tahmin edebiliyorum, ancak biraz da gerçekçi olmak lazım, aynı fiyata kutusu açılmamış sıfır ürün alınıyor.
    Komiksin. Forum kullanıcıları benim demek istediklerimi anladılar, hatta sen çok daha iyi anladın. Yıllarca kullandığın ürünü sıfır fiyatına satmada sana bol şans diliyorum. Az biraz Google kullanabiliyorsan, kendi ürünün üzerindeki kodu (benim ezberden okuyabildiğim), arama çubuğuna yazdığında site direkt olarak sağda ilk başta çıkıyor. Ben yine de PM ile sana ilettim, görselini de önceki mesajımda zaten atmıştım ama sanırım görmedin, ya da görmezden geliyorsun.

Normalde kimsenin ilanına bu şekilde yazı yazmam, ancak kendince uyanık takılıp milleti kandırmaya çalışanları görünce, hele bir de tesadüf benim bir süredir takip ettiğim ürün olunca insanları uyarmadan geçemedim. Kuyruğuna bastıysak affola.

Tekrar satışında bol şans dilerim, başka bir yorum yazmayacağım.
  • Öncelikle iyi satışlar.

Ben 2 hafta kadar bendekiyle çiftlemek için forumda bu üründen aradım ve bulamayınca (2 kişide vardı onlar da 300TL son fiyat demişlerdi??) sıfırını 2 gün önce 359 TL'ye sipariş ettim. Hatta CL16 3000mhz olan versiyonu 319 TL. Detaylı arama yapmadan Google'a ürün kodu yazar yazmaz çıkan fiyatlar bunlar. Herkesin malı kendine çok kıymetli tahmin edebiliyorum, ancak biraz da gerçekçi olmak lazım, aynı fiyata kutusu açılmamış sıfır ürün alınıyor.
  • Mementolol M kullanıcısına yanıt
    Hayrını gör kardeşim. Ama o baktığın fiyatlar CL16 fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yjm -- 22 Nisan 2020; 19:32:27 >
  • yjm kullanıcısına yanıt
    Dostum ben hangi ramden bahsettiğimi çok iyi biliyorum, aynısı dediysem aynısıdır . CMK8GX4M1A2400C14R kodu da bu, CL14 2400 kırmızı Corsair ddr4 8gb ram. Yani senin şu anda 350 TL'ye satmaya çalıştığın, ama sıfırının 359 TL olduğunu söylediğim ürün. Zaten 355TL imiş sıfırı, onu da yanlış yazmışım, siparişin görseli aşağıda.

CL16'nın farklı olduğunu bildiğim için onu ilk mesajımda ayrıca "CL16 3000mhz olan versiyonu" olarak belirttim. Nitekim CL14 ile CL16 arasında da kullanıcıların %95i için kaydadeğer bir fark yok, ama bu ayrı bir konu.

Sitenin linkini vermiyorum, istersen onu da koyarım, görseli aşağıda.

CORSAIR Vengeance Lpx 8GB 2400Mhz DDR4 CL14 Pc Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mementolol -- 22 Nisan 2020; 21:58:12 >

hangi siteymiş gönder bakalım aynısı dediysen aynısımıymış görelim. Bir de kodu ezberden okursan inanırım kopyala yapıştırla olmaz.
  • yjm kullanıcısına yanıt
    Komiksin. Forum kullanıcıları benim demek istediklerimi anladılar, hatta sen çok daha iyi anladın. Yıllarca kullandığın ürünü sıfır fiyatına satmada sana bol şans diliyorum. Az biraz Google kullanabiliyorsan, kendi ürünün üzerindeki kodu (benim ezberden okuyabildiğim), arama çubuğuna yazdığında site direkt olarak sağda ilk başta çıkıyor. Ben yine de PM ile sana ilettim, görselini de önceki mesajımda zaten atmıştım ama sanırım görmedin, ya da görmezden geliyorsun.

Normalde kimsenin ilanına bu şekilde yazı yazmam, ancak kendince uyanık takılıp milleti kandırmaya çalışanları görünce, hele bir de tesadüf benim bir süredir takip ettiğim ürün olunca insanları uyarmadan geçemedim. Kuyruğuna bastıysak affola.

Tekrar satışında bol şans dilerim, başka bir yorum yazmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mementolol -- 27 Nisan 2020; 9:48:2 >
    gerçek bi kahramansın. Halk kahramanı büyük planım suya düştü. Lanet olsun iyiler yine kazandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.