Ben 2 hafta kadar bendekiyle çiftlemek için forumda bu üründen aradım ve bulamayınca (2 kişide vardı onlar da 300TL son fiyat demişlerdi??) sıfırını 2 gün önce 359 TL'ye sipariş ettim. Hatta CL16 3000mhz olan versiyonu 319 TL. Detaylı arama yapmadan Google'a ürün kodu yazar yazmaz çıkan fiyatlar bunlar. Herkesin malı kendine çok kıymetli tahmin edebiliyorum, ancak biraz da gerçekçi olmak lazım, aynı fiyata kutusu açılmamış sıfır ürün alınıyor. |
Komiksin. Forum kullanıcıları benim demek istediklerimi anladılar, hatta sen çok daha iyi anladın. Yıllarca kullandığın ürünü sıfır fiyatına satmada sana bol şans diliyorum. Az biraz Google kullanabiliyorsan, kendi ürünün üzerindeki kodu (benim ezberden okuyabildiğim), arama çubuğuna yazdığında site direkt olarak sağda ilk başta çıkıyor. Ben yine de PM ile sana ilettim, görselini de önceki mesajımda zaten atmıştım ama sanırım görmedin, ya da görmezden geliyorsun.
Normalde kimsenin ilanına bu şekilde yazı yazmam, ancak kendince uyanık takılıp milleti kandırmaya çalışanları görünce, hele bir de tesadüf benim bir süredir takip ettiğim ürün olunca insanları uyarmadan geçemedim. Kuyruğuna bastıysak affola. Tekrar satışında bol şans dilerim, başka bir yorum yazmayacağım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yjm -- 22 Nisan 2020; 19:32:27 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mementolol -- 27 Nisan 2020; 9:48:2 > |
|