Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Virtuoso RGB SE Espresso Fiyat güncellendi Satın Al 18 Nisan 2023 18:56 1 1 Corsair Virtuoso RGB SE Espresso Fiyat güncellendi SE Modelidir.Bu ayın ortasında (14 Mart) itopya'dan satın alınmıştır.Geçen hafta hediye gelmiştir.Geldiği gün birkaç müzik dinleme amaçlı test edilmiştir.Kutusu, kabloları, jelatinleri, faturası, garantisi mevcuttur.Çok premium bir görüntüsü vardır fakat kendi kulaklığımdan vazgeçemediğim için satıyorum.Faturalandığı gün fiyatı: 3700 TL'dirŞimdiki Fiyatı: 4150 TL'dir.Bense pazarlık vesaire uğraşmak istemediğim için 2900 TL'ye bırakıyorum. Alıcısına hayırlı olsun.2750'ye düştüm. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Mart 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Corsair Virtuoso RGB SE Espresso Fiyat güncellendi