Şimdi Ara

CORSAIR VS 650 mi YOKSA CX 600 mü alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki güç kaynağından hangisi daha fazla güç verir ve hangisi daha sessiz çalışır...
    ayrıca ek olarak; haswell işlemci ile uyumlu mudur bunlar...

bunlardan birini kullananlar ya da ikisini de kullananlar karşılaştırıp yorum yapabilir mi?

bazıları cx serisi psu larda ilerleyen zamanlarda fan sesinin arttığını ve hatta bazıları da cızırtı seslerinin geldiğini yazmışlar...

önemli not: carbide 400r ile birlikte satılan cx750m güç kaynağında zaten kronik cızırtı sesi var, bunu uzun zaman önce forumlarda birçok kişi yazmıştı...bu psu zaten beni ilgiliendirmiyor, bilgi olarak yazmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalotesi -- 7 Eylül 2015; 21:27:21 >

• Evet, yok mu fikir belirtmek isteyen?
  • Diğerini bilmiyorum ama cx serisinden uzak dur.
    2 ay kullandım cızır cızır ses geliyordu
    Değiştirdim yine aynı sonra evga psu aldım.
  • Xigmatek düşünmezmisiniz ? Ben yaklaşık 1 yıldır 550 watt 80+ kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok kaliteli ürün yapıyorlar sizde düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vs 650 ve cx750m elimde mevcut cx serisinin bariz kaliteli oldugunu yan yana koyunca eline alinca goruyorsun kronik falanda degil cx750m de o sorun bende sifir coilwhine

• Corsair'e güvendik cızır cızır ötüyor.Nerde kalite orda corsair.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Hocam, bahsettiğiniz eğer cx750 model ise; evet, bu modelde kalıcı bir cızırtı sesi sorunu olduğunu biliyorum.
    Bu sorunu yaşayan bazı kişiler video çekip Youtube'a eklemişler videoları...

Ben 300R kasa ile birlikte gelen cx 600 model numaralı psuyu tercih edecektim o yüzden sordum...

80+ sertifikalı ve en az 600w, aktif pfc, uygun fiyatlı ve SESSİZ çalışan bir psu tavsiyesi yazar mısınız?
    Kendi kullandığınız psu ları yorumlayabilirseniz çok iyi olur...

Kasayla hazır olarak bu geldiği için, merak edip sormak istedim...

Teşekkürler...
  • Hocam xigmatek battı diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam...
    Hatta bu forumda okumuştum galiba, tam emin olamasam da...

Meselenin doğruluk değerini tam bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim...
  • Hocam kusura bakmayin maalesef bir bilgim yok bu konuda ama benim bilgi eksikligimden araştıracam bu konuyu ama dediğim gibi baya sağlam suanda hiçbir sorun yaşamadım

• Pardon, iflas eden meğerse OCZ firmasıymış...
    Öyle yazmışlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_90913781/tm.htm
  • Bunların dışında şu ürünleri tavsiye ederim :
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-g650m-80plus-650w-moduler-guc-kaynagi.html#yorumlar
    http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm700-glx-serisi-80plus-700w-guc-kaynagi.html#yorumlar
    Cooler master g650 daha iyi bir seçim olucaktır kronik sorun veya ses problemi yaşamazsınız. 12v 52amper 624w veriyor güzel bir psu. Saygılar.

• Corsairin bazilari cizir cizir otebiliyor ama kulagini kasaya dayamadan duyamazsin
    Cx 600 w kullandim su anda cx750 w kullaniyorum abartili bir problem olmadi
    Cx almanizi oneririm ancak seasonic gibi markalara yonelmeniz daha mantikli olacaktir

• Selamlar,

CX serisi revizyona uğradı, bobin çınlaması artık yaşanmıyor. Genel bileşen kalitesi olarak VS serisinden bir gömlek üstünler ancak VS serisi de sizi memnun edecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.