Şimdi Ara

Çorumluyum deyince köylüsün diye dalga geçiyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SteveJobsFanBoi

Muhittinnnn
    efm canım benim
  • Her bölgenin ve kültürün kendine özgü özellikleri vardır. Belirli bir komunitede insanlar anlaşmak için ortak yolu bulurlar. İnsanların o bölgede anlaşma tarzları benzerdir. Bir afrika kabilesinin yaşam tarzı, davranışları ve karakteri nasıl farklıysa henüz tamamen evrenselleşememiş bizler içinde durum böyle. Kendini birey olarak değiştirebilirsin ama toplumu kolay değiştiremezsin. Sen eşcinsel olduğunu söylerken doğuda bir köyle ingilterenin bir bölgesinde farklı tepki alırsın. İşte o fark o toplumun genel olarak özelliklerini belirler. Tıpkı hücrelerin organları oluşturması gibi farklı görevleri olan hücreler de vardır fakat bu sonuçta o organın kalp olduğunu ve kan pompaladığı gerçeğini değiştirmez. İlla örnek vericek olursak konyada iktidarın aldığı oyla egede iktidarın aldığı oyun sebebi konyada müslüman insanların çoğunluk olduğunu gösterir. Karakteristik olarakda karadeniz kesiminin karakteri örnek verilebilir. Senin toplumdan farklı davranman xliler böylediri değiştirmez sen o toplumdan soyutlandığın için öylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen sus lan köylü
  • Aslında “Köylü milletin efendisidir.” diyip, Atatürk'ün sözüne karşı bir sözünüz mü var? deseydin hepsi susabilirdi büyük ihtimalle çoğu ben Atatürkçüyüm diye dolaşıyordur çünkü ama Atatürkçülüğün ne olduğunu bilmezler

• Sizin bu yaptığınızı Çorumlu yapmaz de çık gruptan

• Diyarbakırlıyım ve bugüne kadar böyle bir durumla karşılaşmadım. Karşılaşacağımı da zannetmiyorum. Ki karşılaşmamda BUNLAR ÇOK AMA ÇOK SAÇMA BİR ZİHNİYET BRO

YAŞININ DAVRANIŞLARINI SERGİLEMEYEN GENÇLER ÇOĞALDI BU MEMLEKETTE !!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.