kickstarter projelerine bakıp ulkemizde bu tip işler neden yapılamıyor diye hayıflanırdım inş. ulkemizde bu tarz cesaretli girişimcilerin sayısı artar cosa. yı geliştirenler ilerisi için umarım Evolution Kit ( Gelişim Kiti) tarzında bir ürün düşünmüşlerdir mevut alt yapıyı kullanıp ilave bir kit vasıtasıyla başka işlevlerin de yerine getirilebilmesi mümküm görünüyor ...örneğin klima kontrolü gibi
başarılarının devamını dilerim...
İnterneté bağımlı olması bence en önemli sıkıntı uzaktan kontrol için tamam da normal kullanımda termostat ve kıt kendi aralarında iletişim kurabilmeli böyle birşey varsa da ben burda göremedim
Evden çıktığımızı termostat biliyorsa hacker hırsızlar da bilir.
Cihazın bir başka eksiği ise üzerinde dereceyi göstermemesi ve üzerinden ayarlananamaması. 1 aydır kullanıyorum tek hissettiğim eksiklikler bunlar. Ancak güzel bir cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: frostburn
güzel bir inceleme Mesut Bey , ariston kombi servisine sorarım bakalım garantisini bozar mıymış..
Kombi servisleri bu akıllı kombi kitine sıcak bakmıyor. Kendi ellerindeki termostat cihazlarını öneriyor. Kesinlikle kanmayın. Çok basit bir şekilde montajını kendiniz yapabilirsiniz. Programlama konusunda takıldığınız noktalar olursa cosa müşteri hizmetleri size yardımcı oluyorlar.
Kombi ile termostatı koyduğunuz oda arasında maksimum 10 metre olması lazım. Ben bir senedir kullanıyıyorum çok memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme