bu günlerde COSHIP CDVB5300A RECEIVER almayı düşünüyorum, yanlız ürünü özelliklerini değerlendirecek yeterli bilgiye sahip değilim ,sizlerden bu konuda bir yorumlar istiyorum şimdiden bana zaman ayırdığınız için sağolun
Şifreli ve şifresiz yayınlar için dijital uydu alıcısı
* CDVB5300A satın alabileceğiniz en son teknoloji ürünüdür, STi5518 işlemcisi ile şifreli - şifresiz
tüm dijital TV ve Radyo yayınlarını daha hızlı, daha net ve daha parlak izlersiniz. Kullanıcı dostu menüsü, Dijital Ses Çıkışı ve 4500 kanal hafızası diğer çarpıcı özellikleridir.
* Tüm dijital uydu yayınlarını almaya uygun DVB-S/MPEG -2
* İki adet şifre modülü girişi ( Cryptoworks, Irdeto, Mediaguard, Nagravision, SECA, and Viaccess )
* 4500 kanal hafızası kapasitesi.
* 200 favori kanal kapasitesi.
* 256 renkli kolay kullanımlı menü (OSD)
* Çoktan seçmeli menü dili ( Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Arapça ve diğer )
* Çoktan seçmeli yayın dili ve altyazısı ( Bu tip yayınları yapan kanallar için )
* PAL-NTSC otomatik tanıma ve gösterme.
* Electronik Program Rehberi (EPG) and VBI teletekst
* DiSEqC1.2, Voltaj (14/18V), Ton (22K) ve 0/12V LNB kontrol imkanı.
* Motorlu sistemler ile tam uyum ( DISEq 2.0 veya konumlayıcı ile birlikte kollu sistem )
* İki adet SCART çıkışı
* Dijital ses çıkışı AC3, SP-DIF
* Otomatik kanal arama
* Menü üzerinden uydu açısı hesaplama imkanı
* Yazılım yükseltebilme ( PC RS-232 ile ) * AB standartlarına uygun, CE onaylı.
şevkini kırmayayım ama daha sonradan şifreli kanallar yazılım değiştirdiğinde netten bu cihaza uygun yazılım bularak şifreleri kırman zor olur daha bilinmiş markaları tercih et sonradan zorluk çekme next,suny,topfield,goldmaster vb.emin ol özellik olarak hepsi aynıdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme