Şimdi Ara

🔥🔥🔥Cosmic airdrop etkinliği başladı herkes zengin olacak. 120$ garantili kazanç 🔥🔥🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir telegram uygulaması buldum arkadaşlar, 38$ dolar anında kazandırıyor hiç bir yapmadan sadece minimum 1.000 cosmic çekim sınırı var ondan sonrasında hiç bir şey sormadan çekim yapıyorsunuz. Aşağıya koyuyorum linke tıkladığınızda anında çekim yapabilirsiniz. Şuanda etkinlik var referans ile kayıt olursanız hem size 120 dolar veriyor hemde verdiğim benim referans kodu arkadaşınıza verirseniz 85 dolar ek veriyor.

Minimum miktar fotoğraftaki gibidir. (1.000 Cosmic yaparsanız çekiyorsunuz)

🔥🔥🔥Cosmic airdrop etkinliği başladı herkes zengin olacak. 120$ garantili kazanç 🔥🔥🔥preview.fastupload.net
    Önizleme — cjoMVqaE.jpeg | Fastupload.Net: Resim Yükle - Hızlı Resim - Resim Paylaş
    https://preview.fastupload.net/KIkNYfiV

Çekim kanıtlı fotoğrafını aşağıya koyuyorum. (Dün gece çektiğim kazanç bir tanesi, yaptıkca buraya ekleceğim)

🔥🔥🔥Cosmic airdrop etkinliği başladı herkes zengin olacak. 120$ garantili kazanç 🔥🔥🔥preview.fastupload.net
    Önizleme — qhtFzKIG.jpeg | Fastupload.Net: Resim Yükle - Hızlı Resim - Resim Paylaş
    https://preview.fastupload.net/BzSpjxeQ

Cosmic airdrop linki (Refli başlarsanız etkinlik var şuanda 120$ fazla hesabınıza geliyor, benim referans kodu arkadaşınıza verirseniz 85 dolar ek veriyor.)

Cosmic Airdrop (Referansız Link, standart başlarsanız 30 dolar veriyor zorlanırsınız. Tavsiye etmiyorum)

• COSMIC Nasıl Trust Wallet Bağlayacağız?

Network: BNB smart Chain 

Contract Address: 0x305A98792e097Db06e3bC8aF5FfdD78A2E9b917A

Resimli anlatım aşağıda göründüğü gibidir, özel mesaj atmayınız cevap vermeceğim.

🔥🔥🔥Cosmic airdrop etkinliği başladı herkes zengin olacak. 120$ garantili kazanç 🔥🔥🔥

• yine scam bir projeye benziyor atış serbest.

• Cosmic'i USDT'ye swaplamak için Swap Transaction Rate Fee: 0.021 BNB alıyor. Scam.

• whitelake kullanıcısına yanıt

Cosmic USDT çok rahat swap yapıldı network fee ödeyerek hızlı şekilde ödeme yaptılar, scam değildir lütfen denemeden laf atmanızı önermiyorum.

• aykutkaraman39 kullanıcısına yanıt

borsada hesabında yatmış bir şekilde gösterirsen inandırıcı olur jefenin scam oldugu ortaya çıktı

• 🔥🔥🔥Cosmic airdrop etkinliği başladı herkes zengin olacak. 120$ garantili kazanç 🔥🔥🔥 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.