Bildirim
[[[[ Cosmos S MoDDinG BaŞLaDı ]]]] (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: SierhaLL
@Charge_speed kasayı kesemezzzzz valla kessen güzel olur aslında al takda güzel durmuş ama hard baya güzel olucak ilerde zaten hard yapıcaksın eminim buna şimdiden yap sen
AhaHaHaHaHaHa abartılı olmayacak şekilde kasanın orjinalliğini bozmadan bi kaç malzeme daha eklemeyi düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charge_Speed -- 8 Eylül 2009; 0:14:28 > -
Güzel bir renklendirme çalışması olmuş. -
Süper olmuş
Güle güle kullan -
güzel,begendim gg kullan.. -
quote:
Orjinalden alıntı: c0ss
güzel,begendim gg kullan..
quote:
Orjinalden alıntı: q0kh1
Süper olmuş
Güle güle kullan
Çok Teşekkür ederim arkadaşlar -
Yeşil fanlar tepeden çok güzel duruyor -
çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 22 Kasım 2008; 17:02:48 > -
gayet hoş olmuş güle güle kullan -
Çok dehşet olmuş.Güle güle kullan
edit..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 26 Kasım 2008; 18:47:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: hüso58
Çok dehşet olmuş.Güle güle kullan
edit..
quote:
Orjinalden alıntı: HATUKAY
çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: EX_PRO
gayet hoş olmuş güle güle kullan
Saolun arkadaşlar daha iyisi sizlerin olsun
( Bu arada z5500 ses sistemini sonunda aldım hatta geç bile kalmışım )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charge_Speed -- 26 Kasım 2008; 20:34:56 > -
Kafaya koydum alıcam bu kasadan güle güle kullan arkadaşım -
bu kasa da çok guzel olmus ama ben onceki kasanı daha cok begendim emegine sagLık.. -
güzel olmuş -
çok güzel olmuş eline sağlık -
Çok güzel bir çalışma olmuş.Eline sağlık....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X