Bildirim
Cosmos S1100+H110 Kasa modifiye BEYAZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
teşekkürler dostum bende düşündüm bunu 2 tanesi dışarıda 2 taneside içeride. Böyle olursa anakarta geliyor. malum h110 un radyatörü ve fanı daya büyük. Şuanda cpu performansı 100% testte 21 derece oda sıcaklığında en fazla 51 derece idle iken 16 derece:) Bence gayet yeterli. Ekran kartı ise en fazla 58 derece oluyor fotoğrafları atarım ilerde.
Bu videosunu attığınız sizin eski kasamı? Öyleyse çok güzelmiş, Bu matrix yansıtmasını nasıl yaptınız acaba? Birde h100 ün yanında ,direkt cpu nun yanında 2 tane fan dönüyor ne fanı acaba onlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 21 Ocak 2015; 18:28:16 > -
Başarılı olmuş. Kablolar sırıtıyor sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başarılı -
Dönen fanlar corsair dominator ram'lerin AİRFLOW model ram soğutucuları , matrix kendim yaptım lazer kesim ile siyah plexi üzerine çizimler halen saklıyorum sanırım :) kabloları matrix gibi bişey ile kapatıp sıfır göstermessen çok daha şık olacaktır. istanbulda isen yardım istersen müsait bi zamanda yardımcı olurum .... -
Eline sağlık hocam , güzel olmuş -
esasen kablolar için eskiz çalışmamda ayrı bir katman yapmıştım,
zaman bulursak @tranz kardeşimle birlikte o alana L şeklinde siyah pleksiyi lazerde kestirip şekil vermeyi planlıyorum. kablolar altta kalır üstüne de ssd yuvası yapılır. fena durmaz sanırım.
ekstradan psu yu da pleksi ile gizleyeceğiz. bakalım nasıl olacak. -
Yine harika bir iş hocam da aklıma şöyle bir fikir geldi: Hazır anakartınız da Sabertooth, ekran kartınızın altından aşağı doğru ucu yan kapağa değecek eğik bir plexi parçası koyarsanız ve üstüne anakarttaki desenden yapıştırırsanız hem düzeni bozmaz hem de farklı bir görüntü yakalamış olursunuz. Ya da siyah arkaplan üstüne ejderhanın alt yarısını tamamlamış olursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X