ya arkadaşlar bende counter varda beni balladılar.yani hiç serverlere giremiyorum.hep retry yazıyor oyunu yeniden kurdum olmuyo bunun için bir bilginiz var mı?teşekkürler
daha acık yazarsan sana yardımcı olucam . bir ekran görüntüsü , seçilmiş metin felan yollarsan ..
quote:
Orjinalden alıntı: zombi94
ya arkadaşlar bende counter varda beni balladılar.yani hiç serverlere giremiyorum.hep retry yazıyor oyunu yeniden kurdum olmuyo bunun için bir bilginiz var mı?teşekkürler
Oyunu niye silip kuruyosun ki İpini banlamışlardır modeme reset at
Yada o ıp kapanmıştır bunu bir dene ;
cs1.oyundayiz.biz cs2.oyundayiz.biz
arkadaşlar counter ip adresine nasıl res atılıyor?bileniniz var?teşükkürler
quote:
ole degil bak modemin kablosunu çıkart tak telefondan geleni
quote:
counter adresine değil kendi adresine reset atacan Modemi kapat aç.Tabi statik ip ise giremezsin
eger counter strike source oynuyorsan ve steam koruması tarafından ban yemiş isen geçmiş olsun sen oyunu unut ama hangı surum kullanıyorsun onu yazarsan ıyı olur
balladilarmi bal
quote:
Orjinalden alıntı: ibişko
balladilarmi bal
Bende yeni gördüm daha
proxy falan kullansan olur galiba
counter 1.5 i kullanıyorum.olay şöyle konsola connect yazıp gireceğim ipi yazıyom.adresi açmıyo.yani banladılar.eskiden giriyordu şimd girmiyo.zaten adresin admini yoktu ki
ip banlamışlarsa modemi restle tmm dır.
Seni BALLAdılarsa yapcak bişi yok ama banladılarsa modemden telefon kablosunu çıkartıp takmayı dene olmassa başka server'a git.
Ama BALLAdılarsa çok kötü. Counter Strike'ı unut sen. Knight Online'a falan başla ama dikkat et ordada seni BALLAyabilirler.
ya arkadaşlar bileniniz wardır mutlaka.. counterı internetten oynamak istiyorum ama half life'ı yüklemek için link arıyorum... ? bana yardımcı olabilir misiniz?
Aç c-d yi bu serverler garanti şimdi çıktın serverdan
cs1.oyundayiz.biz cs2.oyundayiz.biz
balladılarmı banladılarmı ? ( )
sorunun cevabı ise admin belki ip ni banlamıştır naptın hile fln mı açtın. ama modemine res atarsan bu sorun ortadan kalkar