Şimdi Ara

Counter 1.6 için ekran kartı tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakkatten garip garip öneriler verip durmayın. Git bi tane 32mb kart tak onunla bile oynarsın
  • bu oyun neki yaa:D
  • Cs 1.6 crysis gibi yüksek grafik isteyen oyunlardan değil... ben asus en6600 256mb ekran kartı P4 3.06 işlemci ile sabit 100 fps ile oynuyodum
  • bende p4 2.8ghz 1024mb ram 256mb 6600gt varken counter source da en ufak bir takılma dahi olmuyordu..
  • counter için paran varsa 4870x2 al demiş bir arkadaş . Daha sonra işlemcisinin darboğaz yapacağını söylemiş ve Q serisinden bir işlemci önermiş. EE yuh derler be kardeşim.

bu arada benim eski kart 6 senelik geforce mx 400 ekran kartım counter 1.6 da ortalama100 fps alıyor. Sadece sg yerken 40 50 lere düşüyor. .
    Kardeşim ya 9600 gt al yada 2.el 8800 gt. bu kartlar sana yeterde artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 22 Ocak 2009; 18:09:17 >

• Konuya bak Allah'ım neler dönüyor bu forumda

Arkadaşım 8400gs CS nin altından girer üstünden çıkar. Eğer internet üzerinden oynuyorsanız anlık takılmalar ping yüzündendir. Aksi takdirde o kartın o oyunda takılma gibi bir lüksü olamaz. En kötü ihtimalle oyun eski olduğu için Driver problemi yaşıyorsunuzdur.
  • konunun başından sonuna kadar okudum, ilk başta güldüm sonra sinirlendim, ayıptır ya adama E8400 darboğaz yapar Q işlemci al demek, sallandığını gördümde bu kadar da bol keseden atılmaz ki
  • İnternetten oynuyorum ama ping takılması gibi değil malesef.Ya ekran kartından kaynaklanıyor ya da ramden ama *Source* ta benim gibi 1gb ramle oynarken sorun yaşamamış ama ben yaşıyorum.Bir arkadaşta fx5500 tavsiye etmiş ama bendeki Pentium 2.40 ghz 1 gb ram'e rağmen fx5500 ile sorun yaşıyorum.Yani benim ekran kartımı değiştirmem mi lazım ram'i mi yükseltmem lazım,driver mı yüklemem lazım,hala anlamış değilim.Bir bilen birşey önersin lütfen.
  • o takılmalar anti hile programı olan sxe'den kaynaklanıyor olabilir. birde nvidia kontrol panelden vsync'i kapayınız.
  • Millet hasta, kafayı yemiş... Daha başlığı okumadan konuya atlayıp ati nvidia kavgasına başlıyorlar Yahu cs1.6 oyun mu ? FX5200le bile 100fps oynarsın o oyunu zaten...
  • konunun içeriği yanlış yönlendiren ve ciddi cevap vermeyen üyeler nedeniyle bozulmuştur:::::::::::::::: konu kilitlenmiştir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.