counter oynarken birden oyun donuyo ve masa ustune donuyo sonrada cözünürlük cok üyüyo ve soyle bisey diyo bilgisayari yeniden baslatmaniz gerekiyor hatayi düzeltmek icin bu hata bana bugüne kadar 3 kere geldi sonra pc yi yeniden baslattiktan sonra hatayi düzelte basiyorum problemin su oldugunu soyluyor
ekran kartının en güncel driverını yüklemeyi dene bi istersen. counter oynarken görüntü desteği ni opengl kullanıyorsan değiştirip directx ile oynamayıda dene bi
3d3 ile oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: murat55555
3d3 ile oynuyorum
3d3 ne? bu arada sisteminin özelliklerini yaz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi ekran kartının en son driverlerini yükle.
3d3 yani oyunda simdi bu modda 3d3 opengl yapinca donuyo
özellileri bu kötü ama isimi görüyo
özellileri bu kötü ama isimi görüyo BilgiAlaný Deðer OS Servis Paketi Service Pack 2 BilgiAlaný Deðer DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) BilgiAlaný Deðer CPU Türü AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ BilgiAlaný Deðer Anakart Adý MSI K8MM-V (MS-7142) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) BilgiAlaný Deðer Anakart Çipseti VIA VT8380 K8M800, AMD Hammer BilgiAlaný Deðer Sistem Belleði 448 MB (PC3200 DDR SDRAM) BilgiAlaný Deðer BIOS Türü Award (08/16/05)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme