Ctrl Alt Del yapıp, çalışan uygulamalar listesinden hl.exe'yi seçin, "Öncelik Ata" - > "Yüksek" seçeneğini işaretleyin. Bi miktar daha düzelme yaşarsınız.
DiabloXT ;
bu dediğini yapıyorum xp pro sp2 de şöyle bi uyarı veriyo UYARI : işlemin öncelik sınıfını değiştirmek sistemin kararsızlığı gibi istenilmeyen sonuçlara neden olabilir.Evet diyorum Eylem tamalanamadı Erişim engellendi hatası veriyor. Birde benim pc eski biraz performans artsın diye sadece cs için yeni oturum açıcam ayarlar sınırlımı olsun yoksa bilgisayar yöneticisi mi ?
Kullanıcı hesap yetkisinde problem olabilir. Yönetici hesabı değilse değiştiremeyebilirsiniz.
Veya bazı virüsler kullanıcı hesap yetkilerini bozuyor, böyle bir durum da olabilir.
Yeni oturum açacaksanız YÖNETİCİ olarak açmalısınız.
Tamamıyla internet sorunudur.Aynı sorun bende de var :S
sxe siz dene birde
quote:
Orijinalden alıntı: RiverIsland
webcamin ne alakası varmış ki
Bilmem dengesiz pc işte
quote:
Orijinalden alıntı: DiabloXT
Kullanıcı hesap yetkisinde problem olabilir. Yönetici hesabı değilse değiştiremeyebilirsiniz.
Veya bazı virüsler kullanıcı hesap yetkilerini bozuyor, böyle bir durum da olabilir.
Yeni oturum açacaksanız YÖNETİCİ olarak açmalısınız.
Bu öncelik ata olayı sXe engelliyor denedim onaylandı :) Sxe kapalıyken hl.exe Yüksek öncelik oluyor ama sXe açıkken hata veriyor..
Ping ?
bence ping veya modem ve internet hızı iile alakalı
Arkadaşlar maalesef hiçbirisi değil. Bu sorun beni de delirtiyor ama yapacak bir şey yok.
Sorunun nedeni Ati'nin 256 bit ekran kartıdır. Ben de 256 Bit Ati 3870 kullanıyorum ve sorun bende de var. Ne ettim ne yaptımsa çözemedim. Artık ben de kendimce soruna bir çözüm buldum. Bir tane de ucuzundan 128 bit 512 MBlık ekran kartı aldım. Şu anda piyasada 50-60 TL arasına bulabilirsiniz. Makinemde sürekli olarak 512 MB 128 Bit ekran kartı takılı duruyor. CS oynadığım için hep o takılı. Ama böyle arada bi Call of Duty ve Crysis benzeri yeni çıkan bir oyun oynayacağım zaman ekran kartını değiştirip 256 bit olanı takıyorum.
Bendede bu sorun var resmen oynayamıyorum oyunu.2 sene önce aynı bilgisayarla fps 100'ün altına düşmezken şimdi 50lerde 60larda sürünüyor bazen genelde akşamları pingim hem 100 oluyor öyle iyice dayanılmaz bir hal alıyor oyun sorun telekomdamı bilgisayardamı anlayamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
Bendede bu sorun var resmen oynayamıyorum oyunu.2 sene önce aynı bilgisayarla fps 100'ün altına düşmezken şimdi 50lerde 60larda sürünüyor bazen genelde akşamları pingim hem 100 oluyor öyle iyice dayanılmaz bir hal alıyor oyun sorun telekomdamı bilgisayardamı anlayamadım.
Oyun için yayınlanmış v26 vb. paketleri deneyin belki faydası olur?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme