Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Dedicated server anlatım & YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
63.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım ben kendi serverimi kurdum ve arkadaşlarımla girip oynuyorum.sadece yapamadığım şey amx mod yükleyip oyundan komut vermek dedicated server panelinden komut vermek değil.amxmodx pluginlerini görüyor sadece o kadar.bilen varsa yardım etsin.
  • Anlattığın şekilde açtım, hepsini uyguladım. Statsme çalışıyor (/rank /top10) Ama admin komutlarını giremiyorum(yada nasıl giriceğimi bilmiyorum).

Bide böle bi sorunum (yada sorum diyim) var.

• Yararlı Paylaşım Tşkler
  • üzmek istemem ama steam ile cs 1.6 dedicated server kurmak 5 dakikamı almadı,
    deneysel olarak kurdum, arakdaşlarımı çağırdım girdiler oynadılar...
    non-steam server için bu kadar kasmaya gerek var mı şüpheliyim artık.

link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_26405523/tm.htm
  • Letgo kardeş öncelikle paylaşım için teşekkurler ellerine sağlı.Ama benim birsorunum var Consola metalist yazdımda 3 of 2 running yazıyor ve admınmod çalışmıyor Bana Yardımcı olurmusun e-posta olarak göderirsen sevinirim...........................

The_qRaL@msn.com
  • Bende Dedicated Server dan kurdum ve şimdi çokta güzel oynıya biliyorum ve arkadaşlarımda oynıyabiliyo admin girişi yapıyorum istediğim şeyi yapıyorum istediğimi admin yapıyorum ve kendi kurduğum server e da aynı pc(bilgisayar) dan giriyorum.

sXe çalıştıramayanlar içinde googleye cs 1.6 pach yazsınlar 21 inci pach ı indirsinler ve kursunlar sXe yide indirsinler kurduğunuz pach sXe yi çalıştırmanıza yaricak.

BU ANLATTIKLARIMI YAPAMAYAN YADA BİR SORUNLA KARŞILAŞAN MSN Mİ EKLESİN ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIM EDİCEM.

MSN:kovboy_ozan96@hotmail.com
  • çok teşekkür ederim arkadaşım. böyle bir iyiliği her kes yapmaz.
  • arkadaş senin 3 taneden 2 si çalışıyor. çözüm söyliyim sana.

yeni bir klasör oluştur. cs 1.6 server creation u çalıştır . bütün dosyaları gene download etsin. sora download bittikten sonra cstrike\addons\adminmod\dlls\ buraya gir ve "admin_mm.dll" bu dosyayı server kurduğun yerdekiyle değiştir. bu kadar. yani problem "admin_mm.dll" bu dosyadaydı yenisini indirip değiştirmiş olduk.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Birde ben server kurdum kendimde girdim oynuyorum. ama benim serverimi karşıdaki görmüyor neden.
    port açtım. güvenlik duvarı kapalı ve antivirüs yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <<>> -- 11 Ekim 2009; 20:22:03 >
  • selam beyler tamamını yaptım tek sorun şu meta list yazıyorum ve
    description stat pend file vers src load unlod
    [ 1] <adminmod_mm.dl badf load adminmod_mm.dll v - ini - -
    [ 2] STATSME RUN - statsme_mm.dll v2.8.3 ini Chlvl Chlvl
    [ 3] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm.dll v1.8.1.3 ini Start ANY
    3 plugins, 2 running
    bu çıkıyor lütfen biri kendi plugins.ini dosyasını kopyala yapıştır yapıp cevap atabilir mi?
    pls pls pls help help help
  • zaten bilen yok admin mod çıkmıyo içinden bari port olayını çözün
  • abicim yaa bak meta list yazdım sonra 2 plugins 1 running dedi sorun böyleymiş adminmod_mm.dl badf load
  • ya benım sw acılıyor ben gırebılırıyorum ama arkadaslarım gıremıyor nasıl yapcam nolur admın weya baska bılen bırı solesın sınırsız admınlıq yazarım modemım cok kaldırıyor!

nolurr soleyın!
  • solermısınız acıl yardım gerek bıraz oynamak ıstıyorum admın sole admın!
  • konuyu açan arkadaşla aynı modem var bende de aynı sorun var. servere ben giriyorum arkadaşlar giremiyor
  • Ben oyunu indirmiştim geçen senelerde. O zaman bir uygulama da vardı. " Dedicated Server" diye. Ona tıklayınca direk bir server yaratıyordu böyle şeylerle uğraşmamıştım arkadaşla icepool oynamıştık.
  • güzel paylaşım emeğine sağlık saol
  • Letgo hocam merhaba Benim farklı problemim var yardımcı olurmusun Bende dedicadet Makinam ve 10 adet ip adresim var 10 adet ip adresim farklı normal + Ama Kurulum yaptım + Hlds açtım Main İp adresim de 0.0.6 gibi ip adresi gözükmekte saçma bi ip demek istediğim şu Cs1.6 panele giremiyorum Main de gözüktüğü gibi sorunu cözmek için özelden pm atarmısın rica etsem mutluluk duyarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.