Şimdi Ara

Counter strike 1.6 fps sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Sorunum Counter Strike 1.6 da fps sorunu.. Sistemim ;

Amd 3800+ dualcore 2 gb ram ati 4650 ekran karti epox nvidia çipsetli anakart 350-400watt asus psu (daha önce Nvidia Geforce 7600gs kullanıyordum.. Ekran kartım ömrünü tamamladığı için 4650 aldım ama 7600 gs deki performansı alamıyorum.)

Arkadaşlar dediğim gibi fps 100 sabit dar alanlarda aama ortam genişleyince muazzam bir fps düşüşü yaşiyorum karşimda adam gördüğüm zaman 40 ila 60 arasi fps düşüyor..7600gs kullanırken bu max. 80-90 arası oluyordu acaba bunun nedeni ne olabilir yakında yeni bir pc toplamayı düşünüyorum ama şimdilik bu sorunu o zamana kadar çözmek istiyorum eğer çözümü var ise.. İşlemci ısısı masaüstünde 40 oyunda 50 dereceye kadar cıkıyor ekran kartıda bi okadar..Bana bios ta virüs olabilir dediler çünkü sistemim temiz biostaki virüsleri nasıl temizleyebilirim ? ( benim şahsi düşüncem anakarttan yada güç kaynağindan. ekran kartını besleyemediği için yapıyor tahmini ama sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim belki bir hal ve çaresi vardir). Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapStar55 -- 5 Eylül 2011; 22:51:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Counter Strike 1.5 Serverları
    18 yıl önce açıldı
    Counter-Strike Beta 7.1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.