Şimdi Ara

COUNTER-STRIKE 1.6 ONLINE NS STEAM'SIZ OYNAMAK İSTEYENLER BUNU OKUYUN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben E-Mule'ye Adresledim isteyen Olursa İndirsin Dosya İsmi Counter-Strike 1.6 NS [c@ner].zip Bu İsteyen İndirsin CD 4.31 de Var içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 10 Temmuz 2005, 18:19:37 >
  • 1.5'i Sil Tamamen E-Mule'den İndir Benim Dosyayı Tüm Dosyalar var CD da İçinde Herşey Patch'de Beraber
    quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

abicim 1.5 ii nasıl 1.6 ya geçirrim
  • Ohh Ohh çok saol serverlar için...
    Bu çok iyi oldu...
  • 1.6 da bot eklemek için gereken programı nerden bulabiliriz..
  • www.serverim.net
  • C.S 1.5 DE NASIL ONLİNE OYNAYABİLİRİM................. CURRENT VERİSİON DİYOR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • Half-Life Güncellemelerin Tamamen Yüklü Olması Gerekir Sonrada 1.5'i Kurarsın Ama Bence Source ya da 1.6 NS'a Geç 1.5'i Bırak 1.5'e gelnce tüm update'leri kurduktan sonra oyuna servera bağlanarak girebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: AYTACHAVA

C.S 1.5 DE NASIL ONLİNE OYNAYABİLİRİM................. CURRENT VERİSİON DİYOR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• arkadaşlar ben dosyayı yüklerken böyle bir hata verdi sizce nden oluyo bilgisi olan varmı

• cevap veren yomu yaw oyunu yükleyemiyorum dalacam serverlara
  • İmzama gel ;)
  • ya bu hatayı neden veriyo lütfen bi çare
  • Arkadaşlar E-Mule'deki sağlam ben kattım isteyen indirsin sabaha kadar açık Counter-Strike 1.6 NS [c@ner] Diye Aratın Mutlaka Çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 12 Temmuz 2005, 17:45:57 >
  • link ölü yeni link ver !
  • bende açamadım linki
  • 4 yıl önceki forumu okuyup cevap veriyoruz ya :)
  • 4 yıl önce olması önemli değil hocam ben hala kendı basıma bir server açamadım bu konuyla ılgılı yenı baslık yazdım ..

şimdi bende 1,6 yuklu baska bır ıldekı arkadasımdada 1,6 var bız onlıne olarak nasıl oynarız baskasınız serverını karışmadan yanlız ıkımız
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcoll

4 yıl önce olması önemli değil hocam ben hala kendı basıma bir server açamadım bu konuyla ılgılı yenı baslık yazdım ..

şimdi bende 1,6 yuklu baska bır ıldekı arkadasımdada 1,6 var bız onlıne olarak nasıl oynarız baskasınız serverını karışmadan yanlız ıkımız

Hamachi den oynayacaksınız..

Hamachi programını kurun.. Hamachiden 1 oda kurun.. Sadece arkadaşın girsin.. Sonra internet cafedeki gibi cs kuracaksınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 2 Mart 2009; 15:38:50 >
  • tşk ederım hocam ben bunu bı arastırayım

bu programın kullanımı felan nasıl
  • bu programın full surumunu nereden bulabılırım
    birde nasıl kullanacagım
    oynayacagım arkadasta bunu kendı makınasına kurmasımı gerekıyor
  • cs 1.6 ücretsiz olarak dağıtılıomu dağıtılmıosa o link neyki öyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.