Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Server Kurulumu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
70.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bunu biliyorum alıntı yazmayı unutma ve saol
  • kaç mb kota yer ? 1.5 saat birşeyler indireceksek baya kota gider heralde..
  • beyler benımde merak ettıgım su yuklemeyı yaptık ıste actık serverı oyuncular gırdı mı normal baska serverda oynarkenden daha fazla mı kota gıdıo
  • serwerı açtım ParacHUTE MOD EKLEDIM KENDIM PARASUTU KULLANIYORUM AMA KARSI TARAF buy_parachute YAZDIGINDA UNKNOWN DIO MSN PARACHUTE.MDL DOSYASINI GONDERDIM OLDU.AMA SERWERA GIREN HERKESE MSN DEN GONDEREMEM.BUNUN KISA BI YOLU YOKMU ??KARSI TARAF SERWERA TIKLADIGINDA AYNI MAP YUKLER GIBI DOSYALARI DOWNLOAD ETMESI ICIN napmam lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

beyler benımde merak ettıgım su yuklemeyı yaptık ıste actık serverı oyuncular gırdı mı normal baska serverda oynarkenden daha fazla mı kota gıdıo

Sen başka birinin serverine girdigin zaman belli bir kota yiyor sen server kurdugun zman ve servera oyuncular girdigi zman başka servera girdiginde giden kota'dan daha fazlası gidio dikkatli olmak gerekir.
  • Ya kardeş serveri açtım tmm da tmm girerken şöle diyo VALVE validation rejected dio napmöam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

beyler benımde merak ettıgım su yuklemeyı yaptık ıste actık serverı oyuncular gırdı mı normal baska serverda oynarkenden daha fazla mı kota gıdıo

Sen başka birinin serverine girdigin zaman belli bir kota yiyor sen server kurdugun zman ve servera oyuncular girdigi zman başka servera girdiginde giden kota'dan daha fazlası gidio dikkatli olmak gerekir.

ewy be bılader pekı ınt hızını yıyor mu bu
  • Kotalar sıfırlansında deniyicem
  • Ya kardeş serveri açtım tmm da tmm girerken şöle diyo VALVE validation rejected dio napmöam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: juscakalord

1.)illa o updateyi yapman gerekli updateyi yapmadan olmuyor.

2.)ip adres bölümüne kendi ıp ni yazman gerekiyor.

3.)Biz onlara enayi diyoruz :p

enayi diyemezssiniz adamlar sunucularla yapıyor sen modemle yapıyorsun 1024 bağlantımla 6 kişi girdiginde ping 1000 lere cıkıyor 5 kişiyle rahat

oynanabiliryor uğraşmanıza değmez bence

ama 4096 bağlantım var sınırsız kotam var diyorsanız 12 + 2 kişi rahat oynarsınız kaliteli bi serveriniz olur.

serveri acıpta sxe yüklemede sorunu olan olursa sxe yi kurmayı anlatabilirim.
  • Arkadaslar Hepsi tamamda

1 ) C:\hlds\cstrike\addons\metamod Klasoru Icındekı plugins.ini Dosyasını Notepad ıle acıp en ust satıra sunları yazıyoruz :

C:\hlds\cstrike\addons\ klosöründe metamod yok stasme dosyasını indirdim ama içinde metamod yok neden olabilir ?
  • yaw kardeş port açamadım yaw
  • port açmak da çok basit bişey normal modeminize bağlanın 192.168.1.1 veya modeme göre bazen deişio 10.0.0.2 gibi girin oraya
    Port açmak için modemlerde NAT, Virtual Server , Port gibi yerler olacaktır oraya girip Port la ilgili olan tum boşlukları 27015 le doldurun TCP olarak seçili olan bölümü de UDP yapın bu kadar basit.

benimki gibi basit server kurmakla ilgili yada port konusunda veya oyunun full clientleri ile ilgili benimle
    ----editdan görüşebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevbas -- 11 Şubat 2008; 15:55:44 >
  • herseyı yaptım oyuna gırerken acıtıgm serverı yalnız bn gorebılıorum ayarlar bolumunde (server ip ) yazan yerın yanında normalde dıger serverlarda 85. ile baslayan ip yazılıyken bnde 192.... no ile baslayan modeme gırıs ip yazılı onu degıstıremıoyorum nasıl ayarlayacagımı bılıyormusnuz acıgımserver ı bnden baska kımse goremıyor galıba bndekı sever sadece bnm modem uzeırnden oynanıyor onu ınternette acık hale nasıl cevırebılrım ???
  • emeğe saygı uğraşmış arkadas
  • kardesss duy benı yha su calıstır ısı warya yaptım dedıgını yazdım entere bastım bastıktan sonra yazı gelcekmı bosuna bekletme benı 1 saatt
  • juscakalord yardımcı olurmusun kardeş ?

problemimi anlattım burada :

http://forum.donanimhaber.com/m_21583857/tm.htm
  • ya ben şu bölümü yapamadım başlat>calıstır>cmd>cd C:\hlds
    sonra kodların hepsini sıraylamı gircem bikerede - koyarak mı?
  • göründüğü kadar kolay değil aslında,para verip alıcaksınki sistem iyi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on/off -- 7 Mart 2008; 10:39:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.