Şimdi Ara

Counter Strike 1.6 Ücretsiz Olarak Serverimi Veriyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese İyi Akşamlar. Bildiğiniz Gibi Counter Strike Beta Sürümlerinin Türkiyedeki Server Kurucusuyum. Ve yine Bildiğiniz Gibi Her Zaman Dolu Olmayan Sunucular :) Bu Sunucuları Kurmak İçin Kullandığım Vds Üzerine Bİr Zamanlar DH Serveri Kurmuştum. Tutulmadı İlgilenen Olmadı vs Geri Kapattım. @CaLhipSo Arkadaş Serveri İstedi Paneli Verdim. Cs 16 Oyuncusu Değilim Ben Profesyonel Değilim. Ama Vdsim Var Aylık 200 Gb Banwith Boşa Gitmesin KUllanılsın :D Server Şu anda Açık Zamanında Fast DOwnload 1000 Fps Fİlan Yapmıştım. Aynen Geri AÇtım Serveri. ZOmbie Gungame Modları Kurulu İdi Fakat Zombie Devre Dışı Çünkü Sky Siyah Oluyo. İStenıldıgı zaman panelden açlabilir. Arkadaş Serveri Donanımhaber Serveri YApmak İstiyor. Ben KArışmıyorum Serverle İlgilenecek Arkadaşlar Server Orda 32 Player. Doldurabilecekler Benle ve CaLhipSo ile iletişime Geçebilirler. Ücret Talep Etmiyorum. Ha İlerleyen zamanlarda Vds Ödemesinde Zorlanırsam 3 5 Kuruş İsterim. Üstünüde Tamamlar Vdsyi Öderim. İligiler Yorum Atsın. Teşekkürler.

Konuya burdanda devam edebiliriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54659803/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4r1k -- 16 Kasım 2011; 17:39:49 >

• Tarık abi hele bi düzene kurulsun istediğin 3-5 kuruş olsun
  • maç server olabiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettahad

maç server olabiliyor mu

Maç Serveride Kurarız Problem Değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t4r1k

Herkese İyi Akşamlar. Bildiğiniz Gibi Counter Strike Beta Sürümlerinin Türkiyedeki Server Kurucusuyum. Ve yine Bildiğiniz Gibi Her Zaman Dolu Olmayan Sunucular :) Bu Sunucuları Kurmak İçin Kullandığım Vds Üzerine Bİr Zamanlar DH Serveri Kurmuştum. Tutulmadı İlgilenen Olmadı vs Geri Kapattım. @CaLhipSo Arkadaş Serveri İstedi Paneli Verdim. Cs 16 Oyuncusu Değilim Ben Profesyonel Değilim. Ama Vdsim Var Aylık 200 Gb Banwith Boşa Gitmesin KUllanılsın :D Server Şu anda Açık Zamanında Fast DOwnload 1000 Fps Fİlan Yapmıştım. Aynen Geri AÇtım Serveri. ZOmbie Gungame Modları Kurulu İdi Fakat Zombie Devre Dışı Çünkü Sky Siyah Oluyo. İStenıldıgı zaman panelden açlabilir. Arkadaş Serveri Donanımhaber Serveri YApmak İstiyor. Ben KArışmıyorum Serverle İlgilenecek Arkadaşlar Server Orda 32 Player. Doldurabilecekler Benle ve CaLhipSo ile iletişime Geçebilirler. Ücret Talep Etmiyorum. Ha İlerleyen zamanlarda Vds Ödemesinde Zorlanırsam 3 5 Kuruş İsterim. Üstünüde Tamamlar Vdsyi Öderim. İligiler Yorum Atsın. Teşekkürler.

Nasıl ben anlamadım ücretsizse talibim kardeşim Public pro açmak istiyordum.DH'li kardeşimin yardım etmesi güzel olurdu

• özele gelirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettahad

özele gelirsen sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

quote:

Orijinalden alıntı: t4r1k

Herkese İyi Akşamlar. Bildiğiniz Gibi Counter Strike Beta Sürümlerinin Türkiyedeki Server Kurucusuyum. Ve yine Bildiğiniz Gibi Her Zaman Dolu Olmayan Sunucular :) Bu Sunucuları Kurmak İçin Kullandığım Vds Üzerine Bİr Zamanlar DH Serveri Kurmuştum. Tutulmadı İlgilenen Olmadı vs Geri Kapattım. @CaLhipSo Arkadaş Serveri İstedi Paneli Verdim. Cs 16 Oyuncusu Değilim Ben Profesyonel Değilim. Ama Vdsim Var Aylık 200 Gb Banwith Boşa Gitmesin KUllanılsın :D Server Şu anda Açık Zamanında Fast DOwnload 1000 Fps Fİlan Yapmıştım. Aynen Geri AÇtım Serveri. ZOmbie Gungame Modları Kurulu İdi Fakat Zombie Devre Dışı Çünkü Sky Siyah Oluyo. İStenıldıgı zaman panelden açlabilir. Arkadaş Serveri Donanımhaber Serveri YApmak İstiyor. Ben KArışmıyorum Serverle İlgilenecek Arkadaşlar Server Orda 32 Player. Doldurabilecekler Benle ve CaLhipSo ile iletişime Geçebilirler. Ücret Talep Etmiyorum. Ha İlerleyen zamanlarda Vds Ödemesinde Zorlanırsam 3 5 Kuruş İsterim. Üstünüde Tamamlar Vdsyi Öderim. İligiler Yorum Atsın. Teşekkürler.

Nasıl ben anlamadım ücretsizse talibim kardeşim Public pro açmak istiyordum.DH'li kardeşimin yardım etmesi güzel olurdu

http://forum.donanimhaber.com/m_54659803/tm.htm
    Konuya burdan devam arkadaşlarla görüşebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 harita
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana acil sw lasım lutfen sw ver lutfen jail sw istiyomm :)))): )) :))
  • Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.