Counter strike oynarken oyunun yarısında hemen hemen herzaman "HIiçinde bir hata" oluştuğunu söylüyor ve oyun kapanıyor, bilgisayarı yeniden başlatmadan da düzelmiyor.Oyunun zevkini de kaçırıyor.Ne yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.[type]
oyunu re-install etsen iyi olur..Bunun üzerien aynı hatayı verirse donanimda bir hata var demektir
Dostum eğer inretnette oynarken oluyorsa sorun, ve Win XP kullanıyorsan bir çözüm var bildiğim. ama sen hiç ipucu vermemişsin, Önemli olan işletim sistemin ne ve bağlantı şeklin dial up mı , kablo net mi ne ise belirtirsen daha yardımcı olabiliriz.
Win Me kullanıtorum.İnternette ise hiç oynamadım.
half-life ve cs yi yeniden kurmak büyük ihtimal çözüm olacaktır..Olmazsa zaten donanımda birşey vardır ya da işletim sisteminde
JeremY arkadaşımın dedigi gibi yap arkadaşım eger yine aynı hatayı verirse temiz bir format çek sonra bir daha kur
Şimdi de hata verip oyundan çıkınca yeni den oyunu açmak için counter logosunu çift tıkladığımda aynı hata mesajı geliyor ve bilgisayar donup kalıyor mecburen resetliyorum.Bir hafta önce windows a girerken donup kalıyordu.Fakat şu anda böyle bir sorunum yok.Bunla bir alakası varmıdır ki!!!
Zannetmiyorum sen oyunu re-install et sorunun kalmaz tahminimce
Zannetmiyorum sen oyunu re-install et sorunun kalmaz tahminimce
Oyunu kaldırdıkdan sonra artıklarını bizzat kendim sildim.Oyunu yeniden kurdum ve anlatıklarımın hiç birisi değişmedi.Yine hata verdi!!!!
Bazen bot sayısını abarttıgım zaman o hatayı bende de veriyor..Serverları 24 kişiden az kurmayı denesen...
Zaten en fazla 16 kişilik açıyorum.
O zaman formatlık bir sorunun var...Open Gl ile ilgili bir sorun vardır diycem , öyle olsa hata mesajında bununla alakalı..açıkçası ben işin içinden çıkamadım
Şu yeni çıkan virüsten kapmış olabilme ihtimalin var. Bunun için yama çıkmış git onu çek. Olmassa format atma, windowsu sil sadece. Bir de makinanı güvenli kipte açmayı deneyip himem.sys uzatılmış belleği sınıyır mu ne diyor onu bir dene eğer hata verirse problm ramlerde de olabilir. Benden bu kadar. :) Kolay gelsin.
Cs'nin zaten virus koruması var..Arkadaşın b.sayarında virus olsa oyuna hiç giremez zaten..Ve hata mesajında virüsden bahsedilir..Bence kesinlikle donanımsal bir sorunu var
sen o bilgisayarı git balkondan asağı at çöp tenekesini tutturursan sana yenisini veriyolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme