Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc de oynayanlar ile beraber oynanılacaksa eğer çok kötü olmuş bu klavye maus ikilisiyle oynayan sıradan bir oyuncu bile gamepad ile çok iyi fps oynayan birini tarumar edebilir
  • Senaryo olsa bide

--
    Sent mobile via MebApp.com. *Free on participating carriers.
  • aim down the sight olmalı artık bence
  • güzel haber, teşekkürler...
  • Mouse ile PS3 oynayacak zihniyet oynamasın mümkünse.
  • U-şen piratesde ne günlerim geçti. Benim yiğen hala takılır. İyi dereceleride var. Pirates gerçekten iyi bir server fakat tek sıkıntısı sürekli dust 2 nin açılıyor olması
    Türkiyede genelde hatta %99 dust ve dust2 haritası oynandığı için counter ve countercılık Türkiyede gereken gelişmeyi gösteremedi. Uluslararası turnuvalarda başarılı olamadık.
  • vay be efsane geri geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

U-şen piratesde ne günlerim geçti. Benim yiğen hala takılır. İyi dereceleride var. Pirates gerçekten iyi bir server fakat tek sıkıntısı sürekli dust 2 nin açılıyor olması
    Türkiyede genelde hatta %99 dust ve dust2 haritası oynandığı için counter ve countercılık Türkiyede gereken gelişmeyi gösteremedi. Uluslararası turnuvalarda başarılı olamadık.

Basarili olduk ama diskalifiye edilmistik teamquash wcgye gittigi zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

İşte budur..

Bu oyun harbiden konsolda oynanır işte. PC de yok aim yok hile uğraşılmaz.

katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemedeyiz.
  • Valve'nin spot ışığını tuttuğu Counter-Strike: Global Offensive'in bu haftasonu düzenlenecek PAX Prime'da oynanabilir olacağı kesinleşti. Bu haberden yola çıkarak yeni Counter-Strike'ı ilk kez PAX Prime'da görebileceğimiz anlamını çıkarıyoruz. Oyunun bu fuarda Xbox 360 sürümü gösterilecekmiş.Gelecek ay düzenlenecek olan Eurogamer Expo'da ise yapımın Playstation 3 sürümünü göreceğiz.PAX Prime 2011'i beklemek için önemli nedenlerden biri kesinlikle bu oldu. CS'ciler, gözünüz PAX Prime'da veya bizde olsun!
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PAXta_CounterStrike_GOnun_X360_Surumu_Olacak-18984.htm
    .

Not Bilgilendirme : PS3 surumune vakif olacagimiz Eurogamer Expo 22-25 Eylül tarihleri arasında Londra'da duzenlenicek etkinlikte sunulacak bilginiz olsun. Oyun icin ilk gorsellerde bu hafta gelicek insallah. Markaj devam ediyor.

• Hadi bakalım 512 mb ekran kartından kurtulmam için bi sebep yaratıcak bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

En son paylasmis oldugum haber dogrultusunda PC deki mause ustunlugu konsollardaki gamepade nazaran 1 saniye onde oldugunu dusunursek negibi onlem alinir acaba. Evet ornegin PS3 de Frag efx gibi alternatifler var ama onlarada alisabilmek cok zok yinede ben Valve nin Çapraz Platform capraz server olayina destek veriyorum.

konsol ve pc aynı anda aynı serverda mı oynıyabılecek tam anlamadım

Evet.

vayy mukemmel bır olay.

Adam klavye-mouse kullanarak 3 slse de dönüyor sen gamepadle oynuyorsun ne kadar pro olursan ol klavye-mouse'a kafa tutulmaz tamamen saçmalık umarım pc cileri engelleyip sadece konsollarla oynamak için seçenek olur yoksa oynanmaz.Wallhackleri saymıyorum bile.

O kadar da ilginç değil aslında. Bir kişinin de düşünüp buraya çıkıp şunu söylemesi lazım dı: Portal 2 nin motoruyla hazırlandığına göre çapraz platform olabilir.
    Not : Ha ben niye söylemedim? Çünkü söylemeye korktum. PS e PC yi aynı kefeye koymazlar herhalde diye düşünmüştüm ama korkulan oldu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

U-şen piratesde ne günlerim geçti. Benim yiğen hala takılır. İyi dereceleride var. Pirates gerçekten iyi bir server fakat tek sıkıntısı sürekli dust 2 nin açılıyor olması

Kardeş aslında non steam deki oyun şu an daha iyi gibi. bak hile konusunda tabii ki söylemiyorum ama maçlar falan oyuna bağlıyor yoksa oynanmaz. d2 konusunda haklısın herkes günlük güneşlik bildiği mapı oynamak istiyor ama turnuvalarda traini görünce şok olunuyor.

Edit: İyi derken kafadan vurusları oyun dinamiğini bahsettm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 24 Ağustos 2011; 11:07:11 >
  • Counter-Strike: Global Offensive'in ilk Videosu Bugün !!!
    .

Valve tarafından geliştirilen multiplayer FPS oyunu Counter-Strike: Global Offensive'in ilk oyuniçi videosu, bu akşam Gametrailers'ta yayımlanacak. Twitter'dan açıklama yapan GT TV'den Geoff Keighley, oyunun yarın da PAX fuarında oynanabilir durumda olacağını belirtmiş. Kısacası bu akşamdan itibaren yeni Counter-Strike'la ilgili birçok video ve ekran görüntüsü görebileceğiz. Videoa gelir gelmez sizlerle paylaşacağız, bizden ayrılmayın!Counter-Strike: Global Offensive, PC, PS3 ve X360 için önümüzdeki yılın ilk aylarında satışa sunulacak.
    .
    http://www.merlininkazani.com/CounterStrike_Global_Offensivein_videosu_bugun-haber-44305p1.html

• valve den kötü proje çıkmaz counter dinamiğini fazla bozmadan geliştirmişlerdir.
  • Iron sight yok mu yani?
  • Arkadaslar devamli netten ilk gameplay vidyo geldimi diye bakiyorum henuz yok. Gun icinde gelicek gameplay vidoya ulasan kardeslerimiz rica etsem paylassin zira heyecan dorukta. :)
  • Gametrailers ı sürekli kontrol ediyorum henüz video yok
  • Bende heyecanla bekleyenlerdenim, saat kaç gibi çıkar fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.