Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almaya değer mi steamden alsam mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ll Cpt Price ll

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

quote:

bildigin çöp oglu çöp 5 tl bile etmez !!

ne oldu oynamayi beceremedin mi oynayamiyorsan oyunun sucu ne arkadas? bildigimiz counter iste ramboculukla mw3 de ki gibi adam öldüremessin

ben her türlü fps yı senden 10 kat ıyı oynarım arslan sen rahat ol, ama böyle çöpleri oynamayı bırakalı 10 yıl oldu..bız ilk cıktıgında oynardık bu oyunu pc de çünkü alternatifi yoktu ama senın yaşın yetmez tabi bilmezsin..ama şuanda benım için çöptür hatta çöpçüler kralı..

sorarlar adama fps'den anlıyorsun da niye cod oynuyorsun diye, yani büyük bi çelişki var ortada..

cod en ıyı fps dır arkadasım okey? ayrıca halo da oynuyorum ama cod zevkını vermıyor tabi.. en ıyı fps ciler herzaman cod ve halo oynar..cod u oynamayı beceremeyıp çamur atma gülerler adama :)) bf3 benım gozumde fps falan degıldır arkadasım kamera acısı öyle olabılır ama çöp oglu çöp..neyse hadı sen zelda oyna bye

ne kadar düşünürsem düşeneyim aklım almıyor bir insanın en iyi fps cod demesi. ciddi misiniz abi ya ? cod en iyi fps ha, yok yeaaağ

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne oldu oynamayi beceremedin mi oynayamiyorsan oyunun sucu ne arkadas? bildigimiz counter iste ramboculukla mw3 de ki gibi adam öldüremessin

ben her türlü fps yı senden 10 kat ıyı oynarım arslan sen rahat ol, ama böyle çöpleri oynamayı bırakalı 10 yıl oldu..bız ilk cıktıgında oynardık bu oyunu pc de çünkü alternatifi yoktu ama senın yaşın yetmez tabi bilmezsin..ama şuanda benım için çöptür hatta çöpçüler kralı..

sorarlar adama fps'den anlıyorsun da niye cod oynuyorsun diye, yani büyük bi çelişki var ortada..

cod en ıyı fps dır arkadasım okey? ayrıca halo da oynuyorum ama cod zevkını vermıyor tabi.. en ıyı fps ciler herzaman cod ve halo oynar..cod u oynamayı beceremeyıp çamur atma gülerler adama :)) bf3 benım gozumde fps falan degıldır arkadasım kamera acısı öyle olabılır ama çöp oglu çöp..neyse hadı sen zelda oyna bye

ahahahahahahha cod en iyi fps dedi

AHAHAHAHAHAHAHA

Maksimum 13 yaşında ve aklınca trollemeye çalışıyor. Ölü taklidi yapın gider.

• Valve'a güvenmiştim fakat eski cs'den eser yok, oynanış bitmiş.Silahlar dışında CS Source için texture packi falan diyebiliriz.
  • ben oyunu çok beğendim, umarım serverlar hiç boş kalmaz da 1.6dan yavaş yavaş kurtuluruz. ama 1.6dan go'ya geçiş, 1.5ten 1.6ya geçiş kadar kolay olmucak gibi, en azından türkiye'de.
    oyunla ilgili izlenimlerim, ilk olarak 1.6da silah alımında alışmışım o5 o4 o3 o2 filan diye şimdi çok zorlanıyorum açıkçası, el başı freeze olmazsa 4-5 saniye kafadan gidiyor, bi çözümü varsa da henüz ulaşamadım. 1.6dan tanıdığım çoğu insan konsol yok nası ayar yapıcaz olm diyor haklılar :) konsolu aktif etmek için options'da biraz gezinmek lazım, ben şans eseri buldum açıkçası mikrofona tuş atamaya çalışırken. haritalar güzel mi değil mi, maç yapmadan anlayamıcam gibi duruyor, özellikle dust2 de artık terorken ortaya smk atmadan çıkmak imkansız gibi duruyor. train'de trenler çok alçak olmuş adamı seçmek çok zor :) kıyafetler konusu da sıkıntılı, ff açıkken millet çok birbirini vuruyor, daha belirgin kıyafetler gelse iyi olur.
    en çok kullanılan silahlar m4a1 ile ak47 arasında çok bariz fark var. ct iken m4 alan yakın mesefade tarayarak her türlü ak47den avantajlı. 1.6dan alışkanlık adamı ak47 ile yakında tarama burada hiç yemiyor bazen 1 kurşun bile isabet etmiyor çok çilesi çekilecek gibi bunun :) awp ise başka bi dünya olmuş, 1.6daki kağnı gibi awp'den sonra millet bu oyunda elinden awp'yi bırakmıyor. çok seri şekilde awp ile adam vurulabiliyor, eski 1.5ciler sever bunu. biz cs severlere hayırlı olsun diyelim, daha geliştirilecek, değişecek çok yanı var.

benim fps ile ilgili problemim var bi de, sistemim i7 860 2.8ghz, gtx275, 4gb ram var ama fps çatışma anında 40a filan düşüyor, bu normal mi yoksa driverlarla filan durumu biraz kurtarabilir miyim? ona göre yeni ekran kartı alıcam da.

• quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

ben oyunu çok beğendim, umarım serverlar hiç boş kalmaz da 1.6dan yavaş yavaş kurtuluruz. ama 1.6dan go'ya geçiş, 1.5ten 1.6ya geçiş kadar kolay olmucak gibi, en azından türkiye'de.
    oyunla ilgili izlenimlerim, ilk olarak 1.6da silah alımında alışmışım o5 o4 o3 o2 filan diye şimdi çok zorlanıyorum açıkçası, el başı freeze olmazsa 4-5 saniye kafadan gidiyor, bi çözümü varsa da henüz ulaşamadım. 1.6dan tanıdığım çoğu insan konsol yok nası ayar yapıcaz olm diyor haklılar :) konsolu aktif etmek için options'da biraz gezinmek lazım, ben şans eseri buldum açıkçası mikrofona tuş atamaya çalışırken. haritalar güzel mi değil mi, maç yapmadan anlayamıcam gibi duruyor, özellikle dust2 de artık terorken ortaya smk atmadan çıkmak imkansız gibi duruyor. train'de trenler çok alçak olmuş adamı seçmek çok zor :) kıyafetler konusu da sıkıntılı, ff açıkken millet çok birbirini vuruyor, daha belirgin kıyafetler gelse iyi olur.
    en çok kullanılan silahlar m4a1 ile ak47 arasında çok bariz fark var. ct iken m4 alan yakın mesefade tarayarak her türlü ak47den avantajlı. 1.6dan alışkanlık adamı ak47 ile yakında tarama burada hiç yemiyor bazen 1 kurşun bile isabet etmiyor çok çilesi çekilecek gibi bunun :) awp ise başka bi dünya olmuş, 1.6daki kağnı gibi awp'den sonra millet bu oyunda elinden awp'yi bırakmıyor. çok seri şekilde awp ile adam vurulabiliyor, eski 1.5ciler sever bunu. biz cs severlere hayırlı olsun diyelim, daha geliştirilecek, değişecek çok yanı var.

benim fps ile ilgili problemim var bi de, sistemim i7 860 2.8ghz, gtx275, 4gb ram var ama fps çatışma anında 40a filan düşüyor, bu normal mi yoksa driverlarla filan durumu biraz kurtarabilir miyim? ona göre yeni ekran kartı alıcam da.

çoğu kişi performans problemi çekiyor ben de dahil. yakında bir yama çıkacaktır, olmazsa config felan editleyip grafikleri 1.6 terk yapacağız..

• Steam'den alacağım fakat önceden trial deneme şansımız yok mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cod a en fps diyenide gördük

kıyamet yaklaşıyor demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende steam'den alıp oynamaya başladım yıllardır oynamıyordum baya hoşuma gitti özlemişim. Şeyi sorucam oyunda nick değişimi nasıl oluyordu eskiden "é" ye basıp bişeyler yazıyorduk hatırlamıyorum şimdi basınca hiç bir şey açılmıyor
  • beyler Türkiyenin gururu olmaya devam ediyorum. steamdan arkadaşlar eklesinler beni.

Nick: Maximum Risk
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Cpt Price yav he he.

Çöp dediğin oyun COD BF3 tarzında olmadığından oynayamıyorum demiyorsun da yok şu silah su tabancı gibi bu şöyle o böyle oyuna laf yetiştiriyorsun. Oyunun silah modelleri mi belirliyor iyi ya da kötü oyun olacağını? Oynanabilirlik iyi mi? Çok iyi. O zaman isterse parmakla ateş edelim (ki vardır bu skin olarak) ne farkedecek?

Zaten herkes şikayetçi bazı silahların modellerinden, Valve artık güncelleme yaparak değiştirmeli onları.

Oyunu burada oynayanların yüzde 90ı oyunu orijinal almıştır. Şu an çünkü korsan olarak oynama imkanı - server bazında - yok. Oynayamadıysan, beğenmediysen oynamazsın olur biter. Kimseye zorla oynayacaksın diye bir laf eden yok. Gelipte burda oyun çöp dersen, sana laf edenler olur.

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Counter Strike'da alabileceğin çatışma zevki, ne Call of Duty'de var, ne de Battlefield'da. Takır takır mermi saydırıyorsun adama kill alıyorsun, bir pusayım, çatışayım mantığı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cod en iyi fpsymiş asdfghjklşi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cod en iyi fpsymiş asdfghjklşi

MW3'ü de almama rağmen, arkadaş hâlâ Call of Duty 4: MW oynadığının farkında değil galiba. :)

• Oyunu 4 gündür oynuyorum düşüncelerim şöyle oyunu almak istetipte tereddütte olanlar durmasınlar hemen alsınlar 15 dolara çok uygun
    bir fiyata steam'dan aldım oldukça uygun bir fiyatta ve online sistemi çok iyi çalışıyor.

Oyun Cs 1.5 tadında ve grafikler modernleşmiş özellikle öldürme anları çok iyi, silahlara yenileri eklenmiş mükemmele yakın bir oyun olmuş.
    Tek gözüme çarpan counterlerin teröristlere göre çok daha önde ve iyi olması onun dışında bir eksiği yok.
  • Nuke haritasında oyun hata veriyor çözümü varmı bunun ? Çalışma durdu diyor close programa basıp kapatmak zorunda kalıyorum.
  • bu arada simdiden hileciler dolmus.. valve'in önlem almasi lazim..
  • Hata yok, hile yok veya hep temiz oyunlara denk geldim. Bilmiyorum artık. Oyun şahane (PC'de).

Sol elimin tüm parmaklarını kestim, uzun süre CS ve diğer oyunlara giremicem.
  • Oyun şahane olmuş, çok beğendim. Uzun süredir Counter Strike oynamıyorudum iyi geldi.
  • beyler hileciler maalesef varlar ama çok azlar valve umarım önlem alırda hepsini atar steamdan.
    Yahu kardeşim bu oyunun zevki zaten ölmek yani ölmek olmasa ne anlamı var ne zevk alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.