Şimdi Ara

Counter-Strike: Global Offensive Duyuruldu (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

HoLyZomBie

seninle polemiğe girmeyeceğim teknolojiden ne anladığını anlamadım ? daha directx9'un ne olduğunu yada open gl'in ne olduğunu bilmiyor burada saçma sapan source enginenin bana iyi olduğundan bahsediyorsun kaç tane oyun motoru kullandın ? inceledinki ? gelip burada maddeler halinde yenmeye çalışıyorsun evet cahillerin arasında kalırsan olacağı bu seni burada destekleyen olacaktır eminim...

"Haritalarda COD, BF, Crysis gibi aşırı detay olmadığından mantıksal olarak daha az göz yorucudur. Çünkü hedefini rahatlıkla görebilirsin. Ayrıca diğer oyunlarda ne kadar ateş etmek için fare tuşuna basıyorsan CS oyunlarında da öyledir"

Bu nasıl bir saçmalık ? sen hiç en son çıkan oyunlarda Sniper kullandın mı ? 1 km uzaklıktakini vurmak için hedefi yukarı doğru kaldırman gerek çünkü mermi yetişmiyor ve aşağıya düşüyor bu gerçekcilik senin gerçekcilikten kast ettiğin ne

neyse belki sistemin düşük o yüzden oynuyorsun belki görüşün kıt o yüzden oynuyorsun bu oyunu ama lütfen BF-3'ün bu oyundan iyi olduğunu kabul et, daha henüz duvar yıkılma olayı bile yok biz kapılardan geçmeyiz kapıları kendimiz yapıyoruz oyunda zaten ve bu da gerçekciliğe dahada yakınlaştırıyor oyununu git şimdi oyna ne kadar zevk alabiliyorsan artık ? ve steam'a para kazandırmaya devam edin....

AMA LÜTFEN KABUL EDİN BF-3 COD serisi bu oyundan iyi !! başka birşey istemiyorum

steam'e para kazandırmaya devam edin ne demektir ya. steam o origin denen saçma sapan programdan kat be kat iyidir. bugün korsan oyun kullanan oyuncuları orijinal almaya teşfik eden programdır steam. bf3 cod bunlar hiçbir derinliği olmayan oyunlar, amaçları sadece oyuncuları yolmak. cod'un her sene aynı oyunu çıkması, bf 3'ün premium olayı, hehe çok güzelmiş. yolup dursun sizi ea ve activision.

bir kere counter'da herkes eşittir. ne para verip silah alırsın, ne level kasıp daha güçlü silahlar alırsın, ne zoom yapıp herkesi kolay bir şekilde alırsın. herkes aynı silahları alır oynar. oyuncuya kalan tek şey kendini geliştirip oyunu daha iyi oynamak, takıma katkı sağlamak. insanların gelip canını sıkma buraya, yapacaksan adam gibi eleştri yap. oyuna saldırıp durma.

• quote:

HoLyZomBie

seninle polemiğe girmeyeceğim teknolojiden ne anladığını anlamadım ? daha directx9'un ne olduğunu yada open gl'in ne olduğunu bilmiyor burada saçma sapan source enginenin bana iyi olduğundan bahsediyorsun kaç tane oyun motoru kullandın ? inceledinki ? gelip burada maddeler halinde yenmeye çalışıyorsun evet cahillerin arasında kalırsan olacağı bu seni burada destekleyen olacaktır eminim...

"Haritalarda COD, BF, Crysis gibi aşırı detay olmadığından mantıksal olarak daha az göz yorucudur. Çünkü hedefini rahatlıkla görebilirsin. Ayrıca diğer oyunlarda ne kadar ateş etmek için fare tuşuna basıyorsan CS oyunlarında da öyledir"

Bu nasıl bir saçmalık ? sen hiç en son çıkan oyunlarda Sniper kullandın mı ? 1 km uzaklıktakini vurmak için hedefi yukarı doğru kaldırman gerek çünkü mermi yetişmiyor ve aşağıya düşüyor bu gerçekcilik senin gerçekcilikten kast ettiğin ne

neyse belki sistemin düşük o yüzden oynuyorsun belki görüşün kıt o yüzden oynuyorsun bu oyunu ama lütfen BF-3'ün bu oyundan iyi olduğunu kabul et, daha henüz duvar yıkılma olayı bile yok biz kapılardan geçmeyiz kapıları kendimiz yapıyoruz oyunda zaten ve bu da gerçekciliğe dahada yakınlaştırıyor oyununu git şimdi oyna ne kadar zevk alabiliyorsan artık ? ve steam'a para kazandırmaya devam edin....

AMA LÜTFEN KABUL EDİN BF-3 COD serisi bu oyundan iyi !! başka birşey istemiyorum

ben yine sana madde madde yazacağım, daha bir anlaşılır olur diye....

1.) Polemiğe girmeyeceğim diye roman yazmak nasıl bir çelişkidir.

2.) Ben Source Engine hakkında bir çok şey biliyorum. Source Engine için harita da yaparım ve neleri yapabileceğim hakkında bir çok bilgiye de sahibim. DirectX oyuna fiziksel etkileşim katmaz, sadece daha gerçekçi grafik kalitesi sunar. Fiziksel etkileşim ancak oyun motoru ile sağlanır. (Source enginede bomba ile varillerin havaya uçması, hemen hemen bir çok şeye ateş ettiğinde yerinden kıpırdaması/düşmesi vs.) Bunları ilk sağlayan motor Source Enginedi. Şimdi hemen hemen bütün oyun motorlarında da var.

3.) Hayatında CS oynamadığını benim yazımı alıntı yapıp cevapladığın yerden anlıyoruz. CS haritalarındaki mesafe hiç bir zaman COD, BF ya da Crysis kadar uzak mesafe olmamıştır. Zaten çok uzak mesafeli bir harita yapıp uzaktaki adamı vuramayacağını da sana kanıtlarım. Menzili yetmez silahların. Ayrıca madem COD vb oyunlarda hedefi yukarı tutunca adamı vurabiliyorsun, sana bir sorum var o zaman madem sana göre bu gerçekçilik.
    Hedefi yukarı doğru tuttuğunda merminin adamı tutturma ihtimali gerçek hayatta çok düşük bir ihtimaldir. Rüzgarın etkisiyle mermi sağa veya sola doğru kayar. Hatta tam karşıdan esen rüzgar nedeniyle mermi hızı yavaşlar ve menzilinin çok çok altında mesafe kat eder. Bu gerçekçilik bahsettiğimiz hangi oyunda var?

4.) Ben asla CSGO, BF veya CODdan iyi demedim. Aç bak bütün yorumlarımı. tabii ki BF, COD oyunları CSGOdan daha iyi. Grafik açısından olsun, oynanabilirlik açısından olsun, gerçekçilik açısından olsun. Ancak gelipte "b*k gibi oyun" diye çıkış yaparsan millet sana HAKETTİĞİN karşılığı verir, ki veriyor da...

5.) COD da Steam'de satılıyor, BF3de Origin'de satılıyor. Biz Steam'e para kazandırıyorsak sen de Origin'e kazandırıyorsun.

Daha ne yazdıklarımı okumadan bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Umarım şimdi yazdıklarımı okursun.

Ekleme: Crysis 2, COD MW3 ve CS:GO oynadım. BF3 daha deneme fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 28 Ağustos 2012; 13:40:58 >

• PC'de oynayan ve ortalama 3 harita değişimi sonunda "csgo.exe has stopped working" hatası alanlar varmı ? Netten biraz baktım steam forumlarında çok başlık açılmış ve sanırım çözümüde yok. Neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Sinir olmaya başladı martık 2-3 haritada bir oyun çöküyor ve kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

PC'de oynayan ve ortalama 3 harita değişimi sonunda "csgo.exe has stopped working" hatası alanlar varmı ? Netten biraz baktım steam forumlarında çok başlık açılmış ve sanırım çözümüde yok. Neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Sinir olmaya başladı martık 2-3 haritada bir oyun çöküyor ve kapanıyor

Dediğiniz gibi çözümü malesef yok. Valve güncelleme yapar birkaç güne zaten.

quote:

ah HoLyZomBie ah CS oynamadım ha ? sen bebekken biz kafelerde CS atıyor mikrofondan küfür ediyorduk karşı taraflara neyse zaten CS oynamasam bunları demem CS oynadımki ve bu gelişmiş teknolojiyi gördümki CS'yi bıraktım FPS'yi çok iyi oynarım inanmayabilirsin BF-3'te felan 64 kişilik servarlarda BF-2 de dahil sonra cod serileri daima listelerin hep başında olurdum neyse artık bu yazdığımdan birşey çıkarırsın belki bu adam okadar biliyorki okadar içine girmişki Crysis 2 MP COD MP BF serisi mp leri ona cazip geldiğini anlarsın...

Güldürdün, vallahi güldürdün. CS ilk çıktığından beri oynayan biriyim ben, neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım? Bir de çıkmış BFde CODda çok iyi oynuyorum demiş. Konuyla ne alaka.
    Ona bakarsan ben de gayet iyi oynuyorum CS:S olsun, CS:GO olsun. Bir önemi mi var iyi ya da kötü oynamanın?

Ayrıca sen sorduğum soruya cevap ver. Konuyu başka yerlere çekme.

Herkesi kendi gibi sanarmış insan, yaşım 24 ve CS çıkıtğı vakit 8-9 yaşlarındaydım ve o yaşta ben dayımın int. cafesinde oynuyorum diye çokça azar işittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 28 Ağustos 2012; 15:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

beyler Türkiyenin gururu olmaya devam ediyorum. steamdan arkadaşlar eklesinler beni.

Nick: Maximum Risk

Şakacı çocuk. 3 gündür oynuyorsun en iyi oyuncu mu oldun şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 28 Ağustos 2012; 15:59:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok bekledigim ancak superonline yuzunden almaya cesaret edemedigim efsane oyun :(
  • Betada oynarken hiç beğenmemiştim.
    Ne biliyim 1.6 dan sonra oyunda sanki bir ağırlık var gibi.
    Silahlarda falan daha fazla sekiyormuş gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Betada oynarken hiç beğenmemiştim.

Silahların tepme olayında bir sorun var gibi hissediyorum bende.Şöyle bir sorun bazen adamı yakın mesafeden bile vursan mermiler içinden geçip gidiyor sanki hiç biri tutmuyor 20 mermi boşaltıyorum ve bel üstüne direk, boşluğa sıkmıyorum çünkü enemy olarak kırmızı gözüküyor isabet almaya başladığında, yok ölmüyor herif onca mermiden sonra canına bakıyorum 70-80 oha. Aynı mesafeden aynı silah aynı noktaya sonraki el 2 mermi ile ölüyor. İlginç şeyler oluyor oyunda bazen.Ben source'u hiç oynamadım ama 1.6'da böyle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 28 Ağustos 2012; 16:26:58 >
  • quote:

quote:

Silahların tepme olayında bir sorun var gibi hissediyorum bende.Şöyle bir sorun bazen adamı yakın mesafeden bile vursan mermiler içinden geçip gidiyor sanki hiç biri tutmuyor 20 mermi boşaltıyorum ve bel üstüne direk, boşluğa sıkmıyorum çünkü enemy olarak kırmızı gözüküyor isabet almaya başladığında, yok ölmüyor herif onca mermiden sonra canına bakıyorum 70-80 oha. Aynı mesafeden aynı silah aynı noktaya sonraki el 2 mermi ile ölüyor. İlginç şeyler oluyor oyunda bazen.Ben source'u hiç oynamadım ama 1.6'da böyle değildi.

Referansı 1.6 olanlar genelde beğenmiyor.
    Source oynayanların hoşuna gitmiş genellikle.

• birisi msn açtığında hala wall arkası gözüküyor mu beyler?
  • quote:

ah HoLyZomBie ah CS oynamadım ha ? sen bebekken biz kafelerde CS atıyor mikrofondan küfür ediyorduk karşı taraflara neyse zaten CS oynamasam bunları demem CS oynadımki ve bu gelişmiş teknolojiyi gördümki CS'yi bıraktım FPS'yi çok iyi oynarım inanmayabilirsin BF-3'te felan 64 kişilik servarlarda BF-2 de dahil sonra cod serileri daima listelerin hep başında olurdum neyse artık bu yazdığımdan birşey çıkarırsın belki bu adam okadar biliyorki okadar içine girmişki Crysis 2 MP COD MP BF serisi mp leri ona cazip geldiğini anlarsın...

Kimse CS serisini zaten yüksek teknolojiler için oynamıyordu ki ne teknolojisinden bahsediyorsun?Herkes senin gibi ooo grafiklere bak modunda olsaydı hala her yerde her turnuvada CS oynamazdı.
    Hala neden ısrarla BF3-CS tartışması yapmaya çalışıyorsunuz, iki oyunda birbirinden oldukça farklı.Sadece COD'un oynanış stili biraz benziyor CS'ye o kadar.O da CS'nin yanından bile geçemez zaten.

EDIT : Bir de söyler misin CS'de hangi haritada bir yerden bir yere 1 km uzaklık varda sen sniper mermisinin eğimli gitmesini bekliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 28 Ağustos 2012; 18:16:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balıkesirin Çılgın Eşeği

quote:

Şimdi bu oyuna ciddi ciddi para veripte alan varmı merak ediyorum ? öncelikle söyliyeyim tam bir CS hastasıydım tabiki çok önce yahu yıl olmuş 2012 ? oyuna bir bakıyım dedim youtube'dan çeşitli gameplay videolarına baktım ? ???

- Fizik nerede ?
    - Oynanabilirlik nerede ?
    - Animasyonlar nerede ?
    - Grafikler ne alem de ?
    - FPS düşüklüğü mevcut
    - Halen silahlarda zoom yok gez göz arpacık ? ?

Bence bu oyunu alanlar HL3 beklentisi içinde olan Valve fanları gibi geliyor başka birşey yok

Bu oyun bildiğin Left 4 Dead'in CS modu ya ! saçma sapan olmuş teşekkürler iyi akşamlar !

oynamadan gelip konuşmayın şurada. gidin oynayın, ondan sonra gelip eleştirinizi yapın. gameplay ile hiçbir şey anlanmaz hiçbir oyunda. ayrıca o silahlarda zoom olayı, cod bf gibi basit fps oyunları için geçerlidir. zoom olmaması counter'ın özelliğidir, bu da oyunu daha hardcore moda sokuyor.

Balıkesirin Çılgın Eşeği arkadaş Niğde'nin çılgın oyuncusu herhalde ama fps den anlamıyor oyunu oynamadan değerlendirmesini yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

steam'a gelmedi mi daha oynasak artık şu oyunu ya

steam de satiliyor oyun zaten

fiyatı ne kadar ?
  • quote:

quote:

quote:

fiyatı ne kadar ?

14 dolar
  • quote:

Son 1 aydır hiç steame girmemiş olmalısın ki anasayfada göremedin ya da hiç oynayan arkadaşın yok ya da burayı hiç takip etmiyorsun oda olmadı oyun dünyasından haberin yok. Aslında hepsi di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 28 Ağustos 2012; 19:03:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatı ne kadar ?

14 dolar

kaçak kullanma şansımız yok mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatı ne kadar ?

14 dolar

yok, verip parasını oynayın. biz enayi miyiz 14 dolar verip aldık ? o kadar pahalı da değil. beleşçilik yapmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatı ne kadar ?

14 dolar

yok, verip parasını oynayın. biz enayi miyiz 14 dolar verip aldık ? o kadar pahalı da değil. beleşçilik yapmayın.

şakasına sordum zaten 14 dolar verilmicek bişey değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatı ne kadar ?

14 dolar

Bende almak istiyorum ancak performans sorunu olur mu olmaz mı diye alamıyorum bir türlü.Ben bu yüzden bekliyorum bir korsan sürüm, iyi sistem olsa gözüm kapalı alırdım 15 dolar hiçbir şey değil.

• quote:

quote:

bu konuda yalnız değilmişim benim gibi düşünende varmış, Hakikatende durum dediginiz gibi mermiyi adamın üstüne bosaltıyorum sanki hiç mermi adama isabet etmemiş gibi canı 80 lerde geziyor ve bu cok canımı sıkıyor acıkcası ve düzelene kadarda oynamayi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.