Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive Ps4 e neden çıkartılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cs go nun Ps4 e çıkartılmamasının sebebi nedir arkadaşlar?Ps3 e çıkartmışlardı oyunu büyükte bir kitlesi olan bir oyunun resmen göz göre göre ps4 oyuncularına sunulmaması büyük bir saçmalık değil mi?Şu yönden bakmayın cs pc oyunudur ps4 te oynanmaz diye bf nasıl oynanıyorsa csde oynanır hemde hile olmadan eşit şartlarda.Çıkma ihtimali var mıdır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Counter-Strike: Global Offensive Neden PS4'e Çıkmıyor?

Popüler birinci şahıs nişancı oyunu olan Counter-Strike: Global Offensive'in (CS:GO) PS4'e çıkması, oyuncular arasında uzun süredir beklenen bir gelişmeydi. Ancak oyun henüz konsola gelmedi ve bunun birkaç nedeni var.

Birincisi, CS:GO'nun PC'ye özel olarak tasarlandığı gerçeği var. Oyunun kontrolleri ve mekanikleri, PC'nin fare ve klavye düzenine göre optimize edilmiştir. PS4'ün kontrolcüsü ile aynı deneyimi sunmak zor olabilir.

İkincisi, CS:GO'nun rekabetçi doğası, PS4 için uygun olmayabilir. Oyun, hızlı refleksler, yüksek hassasiyet ve ekip çalışması gerektirir. Kontrolcüler, bu tür oyunlar için fare ve klavyeye göre daha az hassasiyet ve kesinlik sağlar.

Üçüncüsü, CS:GO'nun PS4'e getirilmesi, Valve'ın halihazırda mevcut olan diğer oyunlara odaklanmasını gerektirebilir. Şirket, Dota 2, Team Fortress 2 ve Portal gibi diğer popüler oyunları da yönetiyor. PS4'e CS:GO eklemek, bu oyunlara ayrılan kaynakları azaltabilir.

Sonuç olarak, CS:GO'nun PS4'e çıkmamasının birkaç nedeni var. Bunlar arasında oyunun PC'ye özel tasarımı, rekabetçi doğası ve Valve'ın diğer oyunlara odaklanması yer alıyor. Şu an için CS:GO'nun PS4'e çıkacağına dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BF4, Bo3 gibi oyunlar ps4'de nasıl oynanıyorsa, CS GO'da her türlü oynanır. Fikrinize katılıyorum neden çıkarmıyorlar bende bazen bu soruyu sorarım, her halde talep yok herkes pc'de oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

BF4, Bo3 gibi oyunlar ps4'de nasıl oynanıyorsa, CS GO'da her türlü oynanır. Fikrinize katılıyorum neden çıkarmıyorlar bende bazen bu soruyu sorarım, her halde talep yok herkes pc'de oynuyor.

İnanın bana ayaklarımı uzatıp ps4 te cs ranked maçları atmayı o kadar istiyorumki... fifada olmasa ps4 u anında satıcam.Yetkililer duysun yani çıkarsınlar şu efsane oyunu ps 4 e.

• pervanee P kullanıcısına yanıt
    Valla eskiden bir arkadaş söylemişti ne kadar doğru emin değilim bu konuda Sony, Valve şirketi ile araları iyi değilmiş. Valve sahibi Gabe Newell Konsolcuları sevmediği için CS işini konsola getirmiyormuş. Getirse ne kadar cukka kazanacağından haberi yok, gerçi adamda o kadar para var ki Steam'de takır takır paralar geliyor.
  • Bende sebebini merak ediyorum . Sonuçta ps3 için çıkmıştı . Belki bu yaz süpriz yapabilirler
  • Yoktur. Valve, konsola oyun yapmaz artık. Adamların elinde SteamOS ve Steam Machine var. Sen Sony olsan Xbox One'a oyun yapar mısın?
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    doğrudur ancak steam ostan erişebileceği oyuncuyla ps 4 ten erişebileceği oyuncu sayısı bir değilki.Bencede bir supriz yapılabilir bu sonbahara kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İmkansıza yakın bir şey bu. Adamlar artık farklı konsollara yüz vermez, ellerinde kendi konsolları var.
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz steam için en mantıklısı olan zaten umarım valvenin hevesi uzun sürmez.Half Life 3 ün ps platformuna çıkmadığını düşünüyorumda steam şirketini yıkarlar o derece.

• az önce bi el attım da geldim :)

Bence her oyun konsola uyarlanır. Cs dışında. Çok iyi bir şekilde aim kontrol istiyor bu oyun. İstediğiniz analogu yapın. Mouse gibi asla olmaz. Olamaz. O yüzden forza pc Cs de ne yazıkki :)
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Pcde bende uzun bir süre oynadım leme kadar yükseldim ancak sarmamaya başladı rank yükseldikçe hile oranıda artıyor.Ps de sonuçta rakibinde aynı zorlukta oynuyor olucak hem rus sayısıda az büyük zevk olur açıkçası.

• Hayırlısı beyler

Counter Strike Global Offensive Ps4 e neden çıkartılmıyor?
  • Oyun için bir güncelleme çıkardığınız zaman Sony ve Microsoft para alıyor şirketten, PC de oynayanlar bilir VALVE'de sürekli güncelleme sunan, oyunu bu şekilde geliştirdiğinden dolayı konsollarda uzun ömürlü olması sıkıntı. Aynı zamanda Microsoft ile VALVE arasında zamanında yaşanmıştı aynı durumu Sony de yapabilir; VALVE ücretsiz içerik sunan bir firma fakat Left for Dead Xbox 360 versiyonu için sunacağı ücretsiz güncelleme ile yeni haritalar ekliyordu Microsoft izin vermedi bunu ücretsiz verdirmem dedi ve PC oyuncuların bedava aldığı şeyi almak için Xbox 360 oyuncuları 15 dolar ödemek zorunda kaldı.
    HL3 çıksın da PS'e çıkmasa da olur
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir fake böyle :d

• Portal 2 PS3'e duyurulduğunda olay olmuştu.

• inciteen kullanıcısına yanıt
    Ps3te Cs Go mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Ps3te Cs Go mu var?

2012'den beri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

az önce bi el attım da geldim :)

Bence her oyun konsola uyarlanır. Cs dışında. Çok iyi bir şekilde aim kontrol istiyor bu oyun. İstediğiniz analogu yapın. Mouse gibi asla olmaz. Olamaz. O yüzden forza pc Cs de ne yazıkki :)

Valla Overwatch geldiyse her şekilde cs de gelir, evet asla iki oyunda da mouse gibi verim alınamaz ama konsola klavye-mouse takan kekolar hariç herkes ds4 ile oynayacağı için en az Overwatch kadar oynanabilir.
  • Arkadaşlar bildigim kadarıyla cs go ilk basta xbox 360 ile ps3 icin gelistirilmis. Yani konsollara ozel olacakmis. Daha sonra Valve bu kadar emegin gereksiz oldugunu anlayınca pc'den devam etmisler. O zamandan beri konsolla ugrasmiyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.