Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive Skin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba CS:Go için skin yapıyorum sizde bana destek olmak için skinlerimi beğenip favoriye alabilirseniz sevinirim.

AK47-Rainbow Eagle

AWP | Dignity

M4A1-S | Greenlight

Teşekkürler, herkese iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radamdam -- 4 Şubat 2015; 22:49:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radamdam

Herkese merhaba CS:Go için skin yapıyorum sizde bana destek olmak için skinlerimi beğenip favoriye alabilirseniz sevinirim.

AK47-Rainbow Eagle

AWP | Dignity

M4A1-S | Greenlight

Gerçekten Awp efsane olmuş modeli olsun dizaynı olsun 10/9 veriyorum.
    AK-47 için daha önce olmayan bir fikir yürütmüşsün üzerine biraz daha çalışsan ve Awp gibi bir model koysan efsane birşey olur.
    M4 olmamış yalnız ötekiler için teşekkürler World Class seviyesinde skin yapmışsın helal olsun.

Ak şarjörüyle,namlu gerisi ile çok canlı görüntü vermiş,ama silahın üst kısmı fn'de bile silik gözüküyor biraz.Awp'deki canlılığı Ak'ye de aktarabilirsen efsane olur buraya yazıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadark -- 4 Şubat 2015; 21:30:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

quote:

Orijinalden alıntı: radamdam

Herkese merhaba CS:Go için skin yapıyorum sizde bana destek olmak için skinlerimi beğenip favoriye alabilirseniz sevinirim.

AK47-Rainbow Eagle

AWP | Dignity

M4A1-S | Greenlight

Gerçekten Awp efsane olmuş modeli olsun dizaynı olsun 10/9 veriyorum.
    AK-47 için daha önce olmayan bir fikir yürütmüşsün üzerine biraz daha çalışsan ve Awp gibi bir model koysan efsane birşey olur.
    M4 olmamış yalnız ötekiler için teşekkürler World Class seviyesinde skin yapmışsın helal olsun.

Ak şarjörüyle,namlu gerisi ile çok canlı görüntü vermiş,ama silahın üst kısmı fn'de bile silik gözüküyor biraz.Awp'deki canlılığı Ak'ye de aktarabilirsen efsane olur buraya yazıyorum :)

Beğendiğe sevindim Yorumun için ayrıca teşekkürler. Söylediklerini dikkate alacam awp dignity'nin modelini seri yapmayı düşünüyorum zaten, tekrardan vaktini ayırıp yorum yazıp destek olduğun için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radamdam -- 4 Şubat 2015; 21:43:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.