Arkadaşlar ADSL sistemine geçtik ve Counter-Strike ı internetten oynamak istiyorum. Fakat bunun için orjinal CDKEY gerekli. Varsa orjinal Cdkey bilen bana uLaştırırsa çok sevinirim. Foruma cevap veremessen mail adresine yollarsanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. Mail: EternitY@pLayfuL.Com
abi kim orjinal cd key verir sana bi düşünsene. olan adam kendine saklar cd-key ini.
Bencede vermez. En iyisi mi Orjinal Half-Life al zaten 15-20 milyon kadar birşey. Serverlarda istediğin gibi oynarsın.
Biraz zor bulursun keyi arkadasim bencede gidip orjinal halflife cd al...
evet 20 milyona bulunuyor, bende alıcam bu hafta!
saygılar
alana kadar cs1.serverim.net'le idare edebilirsin..
Ya ben bişey diyecem Bana Zamanında CREATIVE SBLASTER LIVE aldıgım zaman içinden Half Life Çıkmıştı... Bu onun orjinal oldugunu mu Gösterir
Kutu İçinde Felan Degildi Serial Yazmıyor Uzerinde Ama Kutu kapalıydı aldıgımda Ve CD GUMUS????
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by VeiLSide</i> <br />Arkadaşlar ADSL sistemine geçtik ve Counter-Strike ı internetten oynamak istiyorum. Fakat bunun için orjinal CDKEY gerekli. Varsa orjinal Cdkey bilen bana uLaştırırsa çok sevinirim. Foruma cevap veremessen mail adresine yollarsanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. Mail: EternitY@pLayfuL.Com <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hem sifreyi istiyor hem de foruma yazma mailime at fln diyor görünmesin diye,ne uyanlk bakkalslnlz yahu
abiJim uyanıklıkla alakası yok sürekli buraya giremiyorum o yüzden..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme