Şimdi Ara

Counter-Strike Online Turnuva Turnuvayı Kazan 60.000TL'yi AL Çine Gitme Şansını Yakala.. DETAYLAR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Böyle Bir Turnuvanın Olacagını Duyum Aldım ve Sizlerle Paylaşmak İstedim Kendine Güvenen Takıma Güvenen Arkadaşlara Şimdide Başarılar..!

Tanıtım

4 ayrı şehirde, 4 hafta sürecek olan ön eleme turnuvaları düzenlenecektir ve her şehirden 1.nci olan takımlar (toplamda 4 klan) final maçı için Ulusal Final’de boy gösterecektir. Ulusal Final’de 1.nci olan takım Çin’de düzenlenecek olan CSO Dünya Kupasına gidecektir.

Kayıt Metodu
    Her bir klanın başkanı kayıt sayfasından formu doldurarak başvuru yapmalıdır.
    ※ Program, şirketin koşullarına bağlı olarak değişikliğe uğrayabilir.

http://tr.event.nexoneu.com/csotournament#/register

Planlama

Kayıt Dönemi: Ön Eleme Maç Tarihi Ulusal Final Uluslar Arası Müsabaka
    Ankara : 6 Eylül - 17 Eylül 21 Eylül

Aranan Nitelikler ve Katılım

Counter-Strike Online Türkiye’ye kayıt olmak, ve klanların 7 kişiye sahip olması gereklidir.
    (5’i aktif, 2’si yedek olacak şekilde)
    Tüm katılımcıların yaşları 15 ve üstü olmalıdır.
    Klan üyelerinin rütbeleri 5 ve üstü olmalıdır.
    Eğer klan isimleri veya karakter isimleri yayın veya turnuva kaydı için uygun değilse onaylanmayacaktır.

ARKADASLAR TARİH VE ÖDÜLLER ALT TARAFDAKİ RESİMLERDE YAZMAKTADIRLAR..

Counter-Strike Online Turnuva Turnuvayı Kazan 60.000TL'yi AL Çine Gitme Şansını Yakala.. DETAYLAR. Counter-Strike Online Turnuva Turnuvayı Kazan 60.000TL'yi AL Çine Gitme Şansını Yakala.. DETAYLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TokaTLee_ -- 11 Eylül 2013; 16:54:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.