Şimdi Ara

Counter-Strike Rate Ayarlari (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
69.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu
    bence uzaklığından değil dandikliğinden. eski evimdeyken santral şimdikine göre çok çok uzaktı 1 mbit ile daha iyi ping alıyordum. şimdi başka yere taşındım santral de başka bi santral ve yürüyerek 5-10 dk mesafede çok yakın yani. santral dandik, yaptıkları döşedikleri hat dandik kablolar dandik demekki..
    mesela örnek vereyim; adamları aradım geçen "8 mbit gelmiş, siz sağlıyor musunuz?" dedim (telekom binası) yok dedi burda altyapı 4 'ü zor kaldırıyor yakın zamanda da 8 getiremeyiz dedi. :s 100.000 nüfuslu bir ilçe hale bak..

Öyle bir durum da olabilir tabi. Ama santral derken kastım sokak başı telefon dağıtım kutuları değildi, yanlış anlaşılmış olmayalım.

yok anladım, zaten benim santral dediğim de aynen koca telekom binası. sokak başı adls bayileri değil. ben direk telekom binasından aldım. biraz para biriktireyim istanbula taşınacağım sırf bunun için, fiberoptik 100mbps alacağım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 7 Nisan 2009; 23:07:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

yok anladım, zaten benim santral dediğim de aynen koca telekom binası. sokak başı adls bayileri değil. ben direk telekom binasından aldım. biraz para biriktireyim istanbula taşınacağım sırf bunun için, fiberoptik 100mbps alacağım inşallah.

QuikNet 20MBit felan alın yeter.
  • ya ben internete 49 mu ne ödüyorum yani sınırsız ama internetime bağlı 3 tane pc daha war kablosuz olarak rate ayarlarını felan ne yapmalıyım genellikle ping 50-60 arasında benim sorunum pingle felan değil rahat oynuyorum ama fps ilk girdiğimde 75 (daha yükseğini desteklemiyor) 10-15 dk oynadıktan sonra bi 35 bi 75 oluyor oynanmıyor refreshlock felanda kullanıyorum yardım lütfen
  • http://rapids hare.com/files/405639024/q.cfg

indirin exec yapın ve ping kaç olursa olsun 5 e düşüyor ve fps hiç azalmıyor
    Not : boşluğu sil

By AzureDrake

Rep'e qeReK Y0K
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzureDrake

http://rapids hare.com/files/405639024/q.cfg

By AzureDrake

Rep'e qeReK Y0K

+REP çılgınsın meannnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzureDrake

http://rapids hare.com/files/405639024/q.cfg

By AzureDrake

Rep'e qeReK Y0K

OMG!!! Yine hortcular iş başında

6 Temmuz 2009 --- 8 Temmuz 2010

Bide repe gerek yok filan diyor hey allahım ya. Dandik forumlarda bir de bu rep olayı filan var, hiç anlamıyorum doğrusu.

DH'nin gözünü seveyim. Bir de şu cahil insanlar olmasa.

• Birincisi daha saygılı ol. Ben sana küfür mü ediyorum ki sen lanlı lunlu konuşup üzerine bir de küfür yazıyorsun.

İkincisi verdiğin configi indirip baktım acaba nasıl olacak diye, rezalet bir config hazırlamışsın.

İçindeki ayarları yazıyorum:

cl_cmdrate "1"
    rate "25000"
    cl_updaterate "15"
    cl_resend "3"
    cl_cmdbackup "1"
    name "AzureDrake"

Hiçbir şeyine dokunmadım. Artık düşünün nasıl bir saçmalık bu.

quote:

salak salak sende yazmısın monster diye biz onakarısıyozmu.

Burda neden bahsettiğini açıklar mısın? Eğer imzamdaki yazıyı diyorsan konuyla hiçbir alakası yokken saçmalıyorsun yine.

• Bir kere o cfg cs source için süper pingi 5 e düsürüyo yavas yavas sen cs 1.6 veya 1.5 de denemiş isen onlarda etki etmez.

monsterlı şey ise su senin altındakidir
    THAT BOY IS A MONSTER! işte bu
    bende öylesine repe gerek yok yazdım tuturmussun kötü kötü adam neden +rep diyor bana ozaman sende bi sorun var
    durmandanda lafa atlama cahil diyip durma sen de hazırla bi cfg de görelim ordan yazması kolay tabi
  • Sence konumuz Cs 1.6 mı yoksa source mi? Hey allahım ya.

"THAT BOY IS A MONSTER!" bunu neden karıştırdığını hala çözemedim. Ne olmuş yani böyle bir şey yazamaz mı? Ona imza deniyor, kendim yazmıyorum. Her mesajın altında otomatik çıkar o.

Cfg hazırlamaya gelince, hiç te zor bir şey değil. Bilmiyorsan PM'den öğreteyim.

Bu arada forumu da kirletmiş olduk(n). Konu kilitlenirse iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 10 Temmuz 2010; 11:22:09 >
  • ZiplayanPatates ben kendi cfg mi hazırlıyorum sv_aim,cl_bob,cl_bobbycle(oledi sanırım :D) fln filan onların degerleri iyi sonuc almam için kac olmalıdır başlarına(sayıların)"0" gelmeli midir? yani yanlardaki işaretler sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canow98 -- 11 Temmuz 2010; 19:57:42 >
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM BENM İNTRNETİM SINIRSIZ AYDA 59 TL SÖKE SÖKE ÖDÜYORUM .S.S (:

AMA PİNG ÇOK YÜKSEK NET HIZLARIM SUNLAR İNDİRME HIZI : 881 KBPS (110.1KB)
    GÖNDERME HIZI : 431 KBPS (539 KB)

LÜTFEN YARDIM EDİN.. ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER....
  • Teşekkürler
  • sağol
  • Kardesım ben cs oynuorum bıgun bılgısayı uyyua bıraktım bılgısayrın pıng 888 776 62 oluor napmam lazım yardım plm yardım edene +++++ lazımmm yag haraket edemıorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.