Bildirim
Counter strike turnuvası
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben varım msnleri toplarsak sorada toplanırsak 3-4 kişi arkadaş olsak bile yeter
3 kişi bi servere girip maç edelimmi dersek kimse kırmaz oynarız mis gibi
turkcs@hotmail.com
ekle ben cs ciyim de yeterli -
WALLA gayette güzel olur chaos2@mynet.com -
xmen30000@hotmail.com ekleyib beni -
Benide Ekleyin fly-king-eagle@msn.com -
Hadi Yaw Ne Zaman Başlatacaz Başlıcaksak Çabuk Olun Yaw.Kaç Gündür Bu Forumda Bekliyo Bu Konu. Çalışmaları(Eğer Bi Çalışma Var İse) Hızlandırsanız Lütfen. -
Aga Eğer Bir Server Arıosanız CS_Source_95 Şifrede CS_Source_95 Girin Düzenleyelim -
bende varım arkadaslar cs nin hangi sürümü olursa olsun farketmez
bestaples_17@hotmail.com -
AH BE İŞİM OLMASA BENDE KATILIRDIM -
arkadaşlar hazır serverımız var cs1.nwtclan.com 1.5 serverı turnuva düzenlemek istiyorsanız birlikte düzenleyebiliriz.
cureshot22@hotmail.com -
beyler benide alın dicem ama işim var bide cs full mappack arıyom bi yardımcı olursanız sevinirim mail atın lütfen -
valla bende katılırım ne zamandır oyanayacak adam arıorum ama nasıl gırecegımı bılmıorum bende couterstrike ve cs source var yardımcı olursanız bende katılırım.. -
70.161.188.148:27015 Half Life Server
213.247.194.138:27015 Banko CS Türk Server
82.165.34.29:27015 CS Server
Baştaki serverda (yani half life da) hergün turnuwa yapıyoruz. Bekleriz nickim satan***tr.
bilmeyenler için yazdım forumda wardı bu serverlar -
benide ekleyin x_x_x_sefa@hotmail.com -
pbg* TeaM olarak hepinizi http://senoyna.com/forum/ adresine bekliyorum. Turnuvalar duzenliyoruz hilesiz ve seviyeli oyun icin buyrun gelin 1.5 icin serverlarimizi veriyorum
cs1.senoyna.com
cs2.senoyna.com
cs3.senoyna.com
cs4.senoyna.com
cs5.senoyna.com
Cs NiCk: pbg* dr3@dful* -
CS'nin hangi versionunda turnuva yapacaksınız?
eğer 1.6 versionunda turnuva düşünüyorsanız
serverimi size açabilirim
pm atabilirsiniz eğer 1.6 turnuva düşünürseniz ? -
V 1.5 te oynıcaksa bölüm inferno veya assault milita
infernoda counter olurum diğer ikisinde terorist -
70.161.188.148:27015
half life server çalışmıyor -
bende varım 1.5e ne zaman olcak
-
1.5 mi 1.6 mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X