< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 16 Ekim 2020; 17:7:41 > |
COVID-19 muyum yoksa Grip mi? TAKİP
-
-
büyük ihtimal kovid olabilirsin. tüm belirtiler covid i işaret ediyor.
evde mevye sebze varsa kokla bakalım koku alabiliyor musun. koku da alamıyorsan %80 kovidsin demektir.
-
Onu yazmayi unuttum koku ve tad almada sıkıntı yok. -
ben de şuan karantinadayım.iş yerinde beraber çalıştığımız güvenlikçi de kovid çıkmış ,ben de şüpheli listesine eklendim. belirti falan yok sadece boğazında gıçık gibi bir şey var,artık psikolojik midir,yoksa gerçekten hasta mıyım bilmiyorum.
her daim maske takıyorduk ama şu boğaz yok mu? gece ciğ köfte sipariş etmiştik o korona çıkan kişiyle karşılıklı yedik çay içtik. sadece o anda maskesizdik değmişse o bir anlık gaflet sonucu değmiştir bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 15 Ekim 2020; 13:36:26 > -
Bende covidi atlattım koku ve tat almada sorun yoktu sürekli ve fazla terledim ateşlendim 2-3 gün öksürdüm babamda da çıktı o balgam ve öksürük şikayetleri vardı isterseniz bir sürüntü testi vs (doktor artık ne isterse , bir de 1.testte negatif çıkabilir bende öyle oldu eğer şikayetler devam ederse 2.testi yaptırın) yaptırın -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-14E016876
Bende covidi atlattım koku ve tat almada sorun yoktu sürekli ve fazla terledim ateşlendim 2-3 gün öksürdüm babamda da çıktı o balgam ve öksürük şikayetleri vardı isterseniz bir sürüntü testi vs (doktor artık ne isterse , bir de 1.testte negatif çıkabilir bende öyle oldu eğer şikayetler devam ederse 2.testi yaptırın) yaptırınkalıcı hasar kaldımı hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08ben de şuan karantinadayım.iş yerinde beraber çalıştığımız güvenlikçi de kovid çıkmış ,ben de şüpheli listesine eklendim. belirti falan yok sadece boğazında gıçık gibi bir şey var,artık psikolojik midir,yoksa gerçekten hasta mıyım bilmiyorum.
her daim maske takıyorduk ama şu boğaz yok mu? gece ciğ köfte sipariş etmiştik o korona çıkan kişiyle karşılıklı yedik çay içtik. sadece o anda maskesizdik değmişse o bir anlık gaflet sonucu değmiştir bana.
yakınmıydınız hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679yakınmıydınız hocam
Alıntıları Gösterortada sehpa vardı işte karşımdaydı çay içerken arada 1 metre 1,5 metre mesafe vardı. ama o kişide o gün hiç belirti yoktu 2 gün sonra hastalanmış.
-
İkimizde de kalıcı hasar yok ama ben önceki gibi derin nefes alamadığım kanaatindeyim nedense psikolojikte olabilir 20 gün evdeydim 30.gün evden kendimi zor attım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 15 Ekim 2020; 16:57:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X