Şimdi Ara

Covid-19 ön tanısıyla hastaneye yatırıldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
6.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar taburcu oldum. Test negatif ama akciğer nedeniyle pozitif diyor hekim arkadaş. Tedavim evde devam ediyor. Öksürük azaldı. Ateş yok. Halsizlik azaldı.
    Corona kliniğine girmeden bu işin ciddiyetini anlayamazsınız. Çok kötü insanların durumu.
    Dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Test negatif ise siz yinede 15-20 gün izole edin kendinizi zira bu testler güvenilir değil 2-3 test'de pozitif'e dönen vakalar gördüğüm oldu. İmkanınız varsa 5-6 gün sonra tekrar test yaptırın
    Biz kesinleşmesi için MR ve BT'den de faydalanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 16 Haziran 2020; 15:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Çok bilgili arkadaşım PCR testi pozitif gelmedikten sonra Tomografiyi okuyan doktor görse bile sen 'covid'sin diyemiyor, o yüzden adına ön tanı deniyor.

"Hastaneye covid şüphesiyle yatıpta covid olmayan insan sayısı, olandan daha fazla."

Kaynak?

Alıntıları Göster
    Bana çok bilmiş diyorsun asıl ukalalık yapan sensin. Benim bir iddiam olmadı. Ortaya iddia atan sensin, benim laflarımı çarpıtan sensin. Şimdi de kaynak istiyorsun. Neyin kaynağını istiyorsun. Konuyu açan arkadaş coviddir diyen sensin. Tomografi sonucu covid testinden daha güvenilir sensin. İddia eden sensin. Belli ki çok kaynak meraklısısın, iddianın kaynağını sen ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hastane gecelik 666 TL para alıyor o yüzden direk yatırıyorlar
    ezberden konuşmayın lütfen. hastane personeliyim. genel durumu iyiyse eve gönderiliyor hastalar. solunum sıkıntısı olduğunda yatış veriliyor.
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    SUT eki EK-2/B listesine 510021- Pandemi bakım hizmeti işlemi eklenmiştir. Yapılan bu değişiklikle serviste yatan pandemi olgularında ‘’510010 Standart Yatak Tarifesi’’ işlemine ve yoğun bakımda yatan hastalarda ise pandemi olgusu olup olmadığına bakılmaksızın yoğun bakım tedavisinin hizmet başı olarak faturalandırıldığı ilk ve son günü ‘’510090- Yoğun Bakım’’ işlemine ilave olarak pandemi bakım hizmeti işleminin günde bir adet olmak üzere faturalandırılması sağlanmıştır.

ilgili madde gereği günde 1 kere 510021 kodu ile Pandemi Bakım Hizmeti olarak 720 tl gecelik faturalandırıldı.
    https://www.ttb.org.tr/haber_goster.php?Guid=cb216c9e-c34e-11ea-9489-8d3047d5562f

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun 29 Haziran 2020’den itibaren özel hastanelere COVID-19 tedavisi gören hastalar için yoğun bakım pandemi bakım ücreti ödemesi yapmayacağına dair yazı gönderildiği bilgisi Birliğimize ulaşmıştır. Özel Hastanelerin Medula sisteminde “SUT Eki EK-2/B listesinde yer alan 510021-Pandemi Bakım hizmeti işlem kodu ile SUT Eki EK-2/C listesinde yer alan P551990-Pandemi Bakım hizmeti (birinci basamak yoğun bakım), “P551991 Bakım hizmeti (ikinci basamak yoğun bakım), P551992-Pandemi Bakım Hizmeti (üçüncü basamak yoğun bakım) işlem kodları, Medula Hastane Sistemi işlem tarihi 29.06.2020 tarihi itibariyle pasiflenmiştir” bilgisi yer almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 18 Temmuz 2020; 17:12:45 >

• quote:

SUT eki EK-2/B listesine 510021- Pandemi bakım hizmeti işlemi eklenmiştir. Yapılan bu değişiklikle serviste yatan pandemi olgularında ‘’510010 Standart Yatak Tarifesi’’ işlemine ve yoğun bakımda yatan hastalarda ise pandemi olgusu olup olmadığına bakılmaksızın yoğun bakım tedavisinin hizmet başı olarak faturalandırıldığı ilk ve son günü ‘’510090- Yoğun Bakım’’ işlemine ilave olarak pandemi bakım hizmeti işleminin günde bir adet olmak üzere faturalandırılması sağlanmıştır.

ilgili madde gereği günde 1 kere 510021 kodu ile Pandemi Bakım Hizmeti olarak 720 tl gecelik faturalandırıldı.
    https://www.ttb.org.tr/haber_goster.php?Guid=cb216c9e-c34e-11ea-9489-8d3047d5562f

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun 29 Haziran 2020’den itibaren özel hastanelere COVID-19 tedavisi gören hastalar için yoğun bakım pandemi bakım ücreti ödemesi yapmayacağına dair yazı gönderildiği bilgisi Birliğimize ulaşmıştır. Özel Hastanelerin Medula sisteminde “SUT Eki EK-2/B listesinde yer alan 510021-Pandemi Bakım hizmeti işlem kodu ile SUT Eki EK-2/C listesinde yer alan P551990-Pandemi Bakım hizmeti (birinci basamak yoğun bakım), “P551991 Bakım hizmeti (ikinci basamak yoğun bakım), P551992-Pandemi Bakım Hizmeti (üçüncü basamak yoğun bakım) işlem kodları, Medula Hastane Sistemi işlem tarihi 29.06.2020 tarihi itibariyle pasiflenmiştir” bilgisi yer almıştır.
    iyide güzel kardeşim bunun senin dediğinle alakası yok. özel hastanelere ödeme yapmayacağını açıklamış sgk. devlet hastaneleride mecbur kalmayınca hastanesinde covid olsun istemez.

• Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Ben özel hastanelerden bahsediyorum. Pandemi döneminde Test çıkıncaya kadar 2 gün hastaları yatırdık
  • quote:

Ben özel hastanelerden bahsediyorum. Pandemi döneminde Test çıkıncaya kadar 2 gün hastaları yatırdık
    güzel kardeşim özel hastalerden bahsederken özelde çalışıyorum yada özel hastaneler bunu yapıyor diye yazsan daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Arkadaşlar taburcu oldum. Test negatif ama akciğer nedeniyle pozitif diyor hekim arkadaş. Tedavim evde devam ediyor. Öksürük azaldı. Ateş yok. Halsizlik azaldı.
    Corona kliniğine girmeden bu işin ciddiyetini anlayamazsınız. Çok kötü insanların durumu.
    Dikkat edin.
    Hocam Covid oldunuz mu ? durumunuz nedir ? biraz bilgi paylaşabilirsiniz umarım
  • Arkadaşım 2020 haziran ayındaki covid tedavinizle ilgili şimdiki durumunuz nasıl bilgi verebilir misiniz? Size verilen ilaçlarda hidrosiklorokin ve azitromisin içerikli ilaçlar var. Bu iki ilacın kombine kullanımının oldukça sakıncalı olduğuna dair bilgi ve bulgular, buna dair makaleler var. Tedavi protokollerinden de kaldırıldı, yasaklandı.

Sizde herhangi bir olumsuzluk yaptı mı?

@dtsaykopat

• www.cumhuriyet.com.tr
    Çin'in güneyinde ölümcül panik: Bulaşanların yarısı ölüyor!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/cinin-guneyinde-olumcul-panik-bulasanlarin-yarisi-oluyor-1880568
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.