Ipod Touch kullanıcısıyım mp3lerim için özene bezene hazırladığım (her şarkı ve şarkıcı için ayrı ayrı) album artworkler resimdeki gibi çıkması gerekirken sadece çalan şarkı için çıkıyor. Touch ı almamda en önemli etken olan cowerflow özelliğini kullanamıyorum.ITunes üzerindeki playlistlerde cowerflow normal bi şekilde gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Saygılarımla Okan TEKİN
ipodu müziğe bastıktan sonra resimdeki gibi çeviriceksin böylece cover flow özelliğinden yararlanabilirsin
Tamam onu biliyorum. Bende öyle yapıyorum da sadece tek bir album kapağı çıkıyor , oda çalan şarkının . diğerleri çıkmıyor
Anladım arkadaşım bu konu güncel olsun bu konuyu uzmanlara devredelim.Onlar ancak halleder.Ama aklıma restore geliyo fakat sonuç verir mi bilmiyorum
Şarkılarını silip tekrar yüklemeyi dene. Bi albümdeki her şarkı için ayrı bi resim attıysan belki çakışıyodur, göstermiyodur. İlginç bi problem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme