Şimdi Ara

Cowon almali miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende garantili almıştım ama artık garanti veren firma yok.bir sitede biri satıyor sordum diyelimki arızalandı nasıl bir prosedür izleniyor aldığım cevap adama yolluycam adam yurtdışına garantiye kargo yapcak ve birde tekrar yurtdışından kargo gelicek bütün masraflar bana ait yani garantiye yolluycağına yurt dışına yenisini al :) bir sürü masraf sırf bu yüzden çok istediğim cowonu alamıyorum.bir alternatifinide bulamıyorum. okadar baktım sony e serisi b serisi creatvi xfi hepsi çok normal düzeyde hatta kısık bile diyebilirim sesleri cowon d2 nin yanında ne bilim benmi bilmiyorum yaa bilen biri varsa cowon d2 kadar çookkk yüksek ses veren bir cihaz varmı türkiyede satılan gidip alıcam.yorumları okuyorum mesela cowonu almadan önce bir tane olumsuz yorum okumadım cowon hakkında alanların bir tanesi pişman değil aksine herkes süper olumlu cvplar yazıyordu.bunun gibi bir cihaz yok herhaldeki kimse alternatif yazamıyor desenize cowon efsane :)

• peki cowon'u gg den alsak.Gümrukle ugraşmamak için ama GG ye de hiç güvenemıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLNoo -- 28 Ekim 2011; 16:33:23 >
  • valla aynı dert bendede var bende cowon almak istiyorum. bir tek ggde var galiba ama güvenemiyorum bir kere garantisi tr de yok arızalandımı at çöpe bence çünkü arızalanınca yurtdışına yolluyorlarmış firmaya e git gel kargo masrafı bize aitmiş bir sürü masraf
  • 3 yıllık cowon d2 ve en az 5 yıllık sony kullanıcısı olarak tavsiyede bulunacağım. eğer ses şiddetine önem veriyorsanız cowon d2 yi kesinlikle öneririm. eğer ses şiddetinden ziyade, derin bass tonlarına önem veriyorsanız cowonu kesinlikle önermem. sony çok daha başarılıdır. cowonlar 16 ve 32 ohmluk kulaklıklarda çok fazla roll off olayı gösteriyor. 50hz ve altındaki düşük frekanslar çok zor duyuluyor. 40hz ve altını duyabilmek imkansız. fakat sonylerin bass tonları gayet başarılı. sonynin eksiği ise ses şiddetinin düşük olması. ayrıca tiz tonlarda cowon daha başarılı. öncelikle hangi ses tonlarını sevdiğine karar verip ona göre sana en uygun olan cihazı almanı öneririm
  • fikirleriniz ve öneriniz için çok tşk ederim.bugün electro worlde gittim yaklaşık 1 saatten fazla sonylerin s serisi e seris b serisi hepsni dinledim creative ep630 birde sennhesier cx 300 street ıı ile dinledim.cowondan sonra sesleri bana çok düşük geldi yani bana değil cowon dinleyen herkese düşük gelir.ama bassları fena değildi doğru söylüyorsunuz fakat ses az olunca bass iyi olmuş beni tatmin etmiyor işte.trde hakikaten çok iyi mp3 yada mp4 cihazı şuanda satılmıyor bence.çok iyiden kastım ses şiddeti olarak tabi.creative xfi 2 alsam acaba sonnylerden daha iyi ses verirmi ses şiddeti olarak bir onu dinleyemedim acaba nerede deneme fırsatım olur hangi mağaza bilsem gidip deniycem onuda hiç karşılaştırmada yapılmamış sony ile xfi2 yada ben rastlamadım.genelde karşılaştırmalarda ses şiddetinden bahsedilmiyor.xdi2 ses şiddeti olarak sonnyden iyiyse onu alıcam artık napalım
  • creativenin söylediğin ürününü hiç dinlemedim. fakat creativenin sony ile yarışabileceğini pek sanmıyorum.ses şiddeti daha iyi olabilir ama ses şiddeti yüksek diye creative tercih etmek iyi olmayabilir. bence cowon daha iyi bir tercihtir. cowonun ses şiddeti zaten gayet yüksek. ses kalitesi bakımından da cowonun sony hariç diğer markalardan düşük olacağını sanmıyorum. altını çizerek söylüyorum, sony sadece bass seslerde cowondan iyi, diğer tonlarda cowon daha iyi. cowon alırsan tek yapman gereken kulaklığı değiştirmektir. çünkü cowonun orjinal kulaklığı iyi değil. 50 liralık sony kulakiçi kulaklıklardan alsan gayet tatmin edici ses alırsın. insanlardan duyduğum kadarıyla, cowonun kalite haricinde en önemli eksiği garanti durumudur. ayrıca cihazı satan bir yer bulmak çok zor. ben d2 alırken hepsiburada ve D&R da satılıyordu. garantisi de vardı. ama şuan garanti durumu sıkıntılı diye biliyorum..

• rush86 fikirlerin için çok tşk ederim öncelikle sana aynen katılıyorum her söyledğine bende cowon d2 kullanıcısı olarak cowondan yüksek ses verebilen bir cihaz bulamadım.bunu artık bugün kesin konuşabilirim neden derseniz ben bugün dinleyemedğim hemen hemen her marka cihazı optimum meida marktta dinledim.sansa creative xfi xfi2 phlips go gear serisi sonyleri daha önce ztn dinlemiştim orada yine dinledim adı duyulmaış energy star minton adamlar hepsni test etmek için açık bir şekilde tes standı kurmuşlar mp3 almak isteyen ve aklında soru işaretleri olanlar media markta giderlerse beim gibi soru işaretlerini çözmüş olurlar.genelde teknik konularda hep teknik bilgisi olmayan sizden daha bilgisiz birni koyarlar ya satış pazarlamacı olarak bişşey sorarsınız almak istediğiniz bir cihaz hakkında sana öyle alakasız açıklamlar yaparlar neymiş sözde satışpazarlamacı uzman :))) yani kısacası sizi tatmin edemezler çünkü bilgileri yok bu türkiyenin genelinde bence böyle çoğu büyük elektronik markanın müşteri hizmetleri bence çok yetersiz bilgisiz.neyse konunun dışına çıkmadan konuya dönüş yapalım media marktaki arkadaş hakikakten çok bilgili biriydi cihazlar hakkında.çokda yardımcı oldu.cihazların mv değerleri hakkında bilgiler verdi ki bana bu değerleri çoğu kişi bilmez sadece bu iyi der şu kötü der ama o kavramlar görecelidir neyse.öncelikle xfi2 nin dokunmatiğinin çok kötü olduğunu birçok kişiden duymuş okumuştum hakikaten berbat ya insan deli oluyor abicim bir ses eq ayarını yapmak için insan abartmıyorum 10-15 kere yanlış yere girermi yaa basıyorum basıyorum başka yere giriyor sinir oldum 5 dkkada onu geçtim sesi iyiise yine alıcaktım benim için ses önemli çünkü kimse kusura bakmasın ben bu kadar abartılıpda bu kadar iğrenç olan bir cihaz görmedim ne ses var nebasss heleki basss hiç yok isteyen gidip dinleyebilir media markta.50 liraya verseler almam xfi 2 yi haa bunu söylerken kimse altında bişey aramssın sözlerimin alacak insanlara pişman olmamalrı için önce dinleyip sonra karar vermelerini öneririm.ben ztn media markta xfi 2 yi alma niyetiyle gitmiştim.ne yalan söylim bu kadar kötü olcağını hiç tahmin etmezdim.sonra neyse moralim bozuldu sonuçta trde satılan en iyi cihazlardan biri bu böyleyse diğerleri nasıldır diye mp3 sevdam bitti diye düşündüm .sırayla diğerlerini denemeye başladım.iriver e100 muydu 50 miydi o aklımda kalmadı ses şiddeti fena değil orta üst diycem ben cowondan düşük yani öyle diyim.dikkatimi çeken en önemli şey bassları sanki patlak bi kulaklıktan dinlersiniz yaa öyle kötüydü bu arada dinlediğim kulaklık ep-630 hepsini bu kulaklıkta dinledim.neyse onuda baslları yüzünden beyenmedim patlak gibi vuruyordu çünkü sonra işte philipsin Philips GoGear Muse SA3MUS08S modelini dinledim ses şiddeti iriverden biraz düşükdü ama basları orta vasat diycem.en son sonyleri birdaha dinleyeyim dedim sonylerin bassları hepsinden iyiydi ben de madem yüksek sesli mp3 mp4 cihazı yok dedimtr neden durduk yere fazla para vereyim sony nwz b162 aldım en azından pahalı değil seside 300 400 tllik cihazlardan daha iyi benim gibi media markta gidip inceleyen dinleyen herkes için mp3 almak daha kolay olur size tavsiyem boşuna bu piyasada bu cihazlara para vermeyin haketmiyorlar çünkü.bu arada bu mp3lere anfi nereden bulurz kim satar bilen varmı acaba.son olarak burada fikirlerini paylaşan herkese tşk ederim ayrıca

• yeni cihazınız hayırlı olsun. güle güle kullanın

mp3 player markalarından sony ve cowon hariç diğer ürünlere nedense antipatiyle yaklaşıyorum. çok eski yıllardan beri bu tür cihazlara meraklıyım. sony ve cowondan başka hiçbir markadan memnun kalmadım. eskiden walkmanler kullanılırken sony'e rakip gösterilen aiwa vardı. herkes aiwa'yı öve öve yere göğe sığdıramıyordu. bir keresinde merak edip aiwa walkman almıştım. çin malı walkmanler gibi kalitesizdi. ne sesi ne parça kalitesinden memnun kalmamıştım. sony mp3 playerım varken abim creative almıştı. ikisini de kullanıyordum. sony çok daha kaliteli ses veriyordu. sonra olympus aldım. o zamanlar en çok övülen cihazlardan biriydi. fakat ses kalitesi benim için tam bir hayal kırıklığı oluşturmuştu. siz bence sony almakta doğru karar verdini

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.